Παπαγεωργίου: «Αποσύρομαι»

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου απέσυρε το ενδιαφέρον του για την Παναχαϊκή. Η αποστολή εν όψει Λεβαδειακού.

Την απόσυρση ενδιαφέροντος για την επένδυσή του στην Παναχαϊκή ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος τόνισε ότι οι Σύμμαχοι προέκριναν τη λύση Δημήτρη Δρόσου. Συγκεκριμένα, σε έγγραφη δήλωσή του ανέφερε:

«Μετά την πρόταση που κατέθεσα στους μετόχους της ΠΑΕ Παναχαϊκή για τη συγκέντρωση στο πρόσωπό μου του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, με ταυτόχρονη καταβολή και κάλυψη ποσοστού μετοχών ύψους 180.000 ευρώ, η οποία απορρίφθηκε στην πράξη από αυτούς, αφού προέκριναν τη λύση Δημήτρη Δρόσου, ανακοινώνω ότι αποσύρω τη συγκεκριμένη πρόταση επένδυσης στην ΠΑΕ Παναχαϊκή. Εύχομαι από την καρδιά μου πραγματικά καλή τύχη στην ιστορική ομάδα της Πάτρας».

Οι Αχαιοί την Πέμπτη (20/12, 19:30) στην Αγυιά καλούνται να επικρατήσουν του Λεβαδειακού, ώστε να περάσουν στους «16» του Κυπέλλου. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, αναμένονται οι αντιδράσεις του κόσμου στις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις. Ο τεχνικός Σωκράτης Οφρυδόπουλος απέκλεισε από την αποστολή εκτός του τιμωρημένου Κολ και τους Σούλη, Πολίμο, Κοτσώνη, Παπατόλιο, Μπιτσάκο, Πατάπη, Πολυχρόνη, Αντωνακόπουλο και Καρατσανάκοφ.

Η αποστολή: Καπούταγλης, Κολοβούρης, Σταμόπουλος, Ντάσιος, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Φουρλάνος, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Μασούρας, Σταυρόπουλος, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Ελευθεριάδης, Μπαστακός, Μωραΐτης.

Last modified onΤετάρτη, 19 Δεκέμβριος 2018 15:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep