«Δωρεάν οι μετοχές»

Ο Αντώνης Κουνάβης υποστήριξε ότι με πρότασή του δεσμεύτηκαν οι Σύμμαχοι της Παναχαϊκής να δώσουν δωρεάν τις μετοχές εφόσον υπάρξει επενδυτής με πλάνο.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport Fm Πάτρας 96,3 φιλοξενήθηκε το μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας, Αντώνης Κουνάβης και αποκάλυψε ότι προ 20 ημερών πρότεινε στους Συμμάχους να δώσουν δωρεάν τις μετοχές εφόσον έρθει σοβαρή πρόταση. Ανέφερε ότι η Συμμαχία έχει βάλει ως τώρα 4 εκατ. ευρώ, αποκάλυψε ότι ο Κώστας Κατσουράνης τον πήρε τηλέφωνο πριν παραιτηθεί, ενώ τέλος ανέφερε: «Για μένα ενδιαφέρον μέσω ραδιοφώνων και εντύπων δεν υπάρχουν. Ξέρουν πού είναι η έδρα της ΠΑΕ όπως έκανε ο κύριος Παπαγεωργίου».

Αναλυτικά:

Για το αν κάποιοι Σύμμαχοι ήταν αρνητικοί στην πρόταση Capelli:

«Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανείς άνθρωπος από την οικογένεια της Παναχαϊκής που να ήταν απέναντι από την υποτιθέμενη πώληση της ομάδας στην Capelli. Με τις όποιες δυσκολίες μπορεί να αντιμετωπίζει η Παναχαϊκή, το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι καθ' όλα εντάξει οικονομικά. Άσχετα αν εγώ προσωπικά ποτέ δεν πίστεψα ότι ήταν υπαρκτό το θέμα Capelli, ποτέ δεν υπήρξε τέτοιο θέμα από κανέναν σύμμαχο. Αυτή είναι η άποψή μου. Κάποιος να εξέφρασε αρνητική άποψη για μη πώληση, δεν υπάρχει.

Το μόνο υπαρκτό ενδιαφέρον επίσημα είναι ένα μέιλ που λάβαμε από τον κύριο Παπαγεωργίου. Δείχνει ένα ενδιαφέρον, διαβάζοντας και αυτός ότι η Παναχαϊκή πωλείται. Εμείς σαν Σύμμαχοι ποτέ δεν βγήκαμε να πούμε ότι πουλάμε την Παναχαϊκή. Η βούλησή μας είναι να ακούσουμε σχέδιο και πλάνο για την Παναχαϊκή. Αν υποθέσουμε ότι θα υπάρξει τέτοιο σενάριο, προέχει η διάδοχη κατάσταση να έχει προοπτική. Σενάριο που δεν θα είναι για το αύριο με τον προγραμματισμό και αυτό που αρμόζει στην ιστορία, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό.

Λέγεται ότι ο κύριος Μαρλαφέκας παρέχει δωρεάν τις μετοχές του σε έντιμο επενδυτή. Στην προ ημερών συνάντηση, ήρθε πρόταση του Αντώνη Κουνάβη και ζήτησε τη δέσμευση όλων ότι όταν βρεθεί αξιόπιστη λύση θα δώσουμε τις μετοχές μας δωρεάν. Ζήτησα από τον καθέναν ξεχωριστά να τοποθετηθούν και να το δηλώσουν κατηγορηματικά. Η καραμέλα ότι ο Μαρλαφέκας δίνει δωρεάν τις μετοχές, να τελειώσει σήμερα.

Ο Κουνάβης έκανε την πρόταση και ζήτησε τη δέσμευση όλων. Αυτοί οι άνθρωποι που είμαστε, έχουμε τη βούληση να λειτουργήσει η Παναχαϊκή όπως της αρμόζει και να προκύψει μία προοπτική. Προσωπικά θεωρώ ότι και τη φετινή χρονιά μπορούμε να την παλέψουμε. Θα δώσω όλη τη δύναμη που έχω προς αυτή την κατεύθυνση.

Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους. Έχω αποστασιοποιηθεί από πέρυσι. Ο κύριος Μαρλαφέκας εμπλέκοντας την Παναχαϊκή στις εκλογές του Επιμελητηρίου έπαιξε την Παναχαϊκή στα ζάρια. Επαληθεύτηκα δυστυχώς. Εγώ ό,τι είχα δεσμευτεί το πλήρωσα, πήρα το καπελάκι μου και έκατσα στην άκρη.

Οφείλει ο κύριος Μαρλαφέκας αυτά που δεσμεύτηκε στη ΓΣ για φέτος να τα δώσει μέχρι τελευταίο ευρώ. Δεν έχουν καμία σχέση με χορηγία στη φανέλα. Στη συνάντηση στο Βυζαντινό αυτό έγινε ξεκάθαρο. Άρα να μην λέει στην επιστολή του ότι περιμένει ακόμα απάντηση από την Παναχαϊκή για τη φανέλα. Δεν έχει γίνει καμία πρόταση από τη Λουξ για τη χορηγία. Μακάρι και αύριο να δεχτούμε πρόταση και εγώ θα την προτιμήσω. Η δέσμευση δεν αφορά τη φανέλα. Οφείλει να το κάνει πράξη απέναντι στην Παναχαϊκή.

Ζητάω από τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και αγωνιστικά. Η ομάδα μπορεί να μείνει σε πατρινά χέρια. Είναι κρίμα από τον Θεό να πεταχτεί η προσπάθεια στο καλάθι των αχρήστων. Οφείλουμε να βάλουμε πλάτη προς αυτή την κατεύθυνση. Οφείλουν και εύρωστες επιχειρήσεις της Πάτρας να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια.

Έκανα πρόταση και έγινε αποδεκτή. Θα σταλεί επιστολή σε εξαίρετες επιχειρήσεις και θα ζητάμε στήριξη σε αυτή την κρίσιμη καμπή της φετινής χρονιάς. Θεωρώ ότι κάποιες θα ανταποκριθούν. Θα το φέρουμε εις πέρας και φέτος, είμαι αισιόδοξος και θα είμαι παρών. Ελπίζω ότι και οι υπόλοιποι θα είναι εξίσου παρόντες. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου».

Αν υπάρξει επενδυτής, όλοι θα δώσουν δωρεάν τις μετοχές;

«Όλοι με πρότασή μου. Όλοι απάντησαν ναι. Μακάρι αύριο το πρωί ο κύριος Μαρλαφέκας να φέρει επενδυτή με πλάνο και προοπτική και πρώτος θα δώσω τις μετοχές μου».

Είχατε πρόβλημα με τον Κατσουράνη;

«Αυτό είναι ψέμα και πολύ βαρύ. Τη μέρα που παραιτήθηκε ήμουν στο μαγαζί του Τάκη Λαμπρόπουλου. Με πήρε τηλέφωνο ο Κώστας. Μιλάω και μου λέει «να ξέρεις ότι είσαι ο μόνος που παίρνω τηλέφωνο». Είχα ποδοσφαιρική διαφορά με τον Κώστα, καμία προσωπική διαφορά. Θεωρώ ότι πέρυσι έγινε έγκλημα που χάθηκε η χρονιά. Δεν γίνεται να είσαι πέντε βαθμούς μπροστά, έναν ΟΦΗ με διοίκηση πρωτοδικείου και να μην κλειδώνεις την άνοδο.

Ειπώθηκαν πολλά ότι η Συμμαχία δεν έβαλε λεφτά για μεταγραφές. Ζητήθηκαν 70 χιλιάδες, τα μάζεψαν και τα έδωσαν για να γίνουν οι μεταγραφές που όλοι ξέρετε. Αν ο Κατσουράνης ζήτησε λεφτά και δεν του τα έδωσαν, εγώ αν ήμουν στη θέση του θα έβαζα 100 χιλιάδες από την τσέπη μου, θα έπαιρνα αυτούς που ήθελα, θα κλείδωνα την άνοδο και θα έλεγα στη διοίκηση και τη Συμμαχία ότι «έβαλα 100. Αν ανεβούμε θα μου δώσετε 200».

Πέρυσι χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία που δεν έρχεται συχνά. Όλοι το έχουν καταλάβει. Πίστευα από τη δημιουργία της κίνησης ότι πρέπει να πάμε δύο χρόνια τρένο. Είχαμε τις δυνατότητες. Οι Σύμμαχοι έχουν βάλει κοντά στα 4 εκατ. ευρώ. Πού αλλού χαλάστηκαν τόσα; Θα γράψει κάποια στιγμή η ιστορία τι πετύχαμε. Έπρεπε έγκαιρα να ψάξουμε τη διάδοχη κατάσταση με προοπτική.

Κάναμε κινήσεις για προπονητικό, βρήκαμε δύο εκτάσεις, συζητούσαμε με το Δημόσιο. Έτσι προχωρούν τα πράγματα με το Δημόσιο; Κάναμε έξοδα στο Παμπελοποννησιακό. Έγιναν πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι μπορούμε να σώσουμε πολλά και μακάρι να βρεθεί μία διάδοχη κατάσταση και αύριο».

Γιατί εμφανίστηκε στο προσκήνιο όταν έφυγαν οι Κατσουράνης - Μαρλαφέκας;

«Με κάλεσαν κάποιοι άνθρωποι. Δεν εμφανίστηκα μόνος μου. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω. Σαν άντρες στη συνάντηση συμφωνήσαμε να τα πούμε πάλι στις 14 Δεκεμβρίου. Μετά από 4,5 ημέρες παραιτήθηκε ο Κατσουράνης και ακολούθως ο Μαρλαφέκας. Όταν έχουμε δεσμευτεί σαν άντρες να βρεθούμε στον ίδιο χώρο και να δούμε πώς θα συνεχίσουμε ομαλά...

Ο κύριος Μπακαλάρος παραιτήθηκε από πρόεδρος. Ο κύριος Μαρλαφέκας είπε ότι τελείωσε το ταξίδι. Έχει τεράστια διαφορά. Θα χαιρόμουν να είναι και ο κύριος Μαρλαφέκας. Η Παναχαϊκή μας χρειάζεται στα δύσκολα. Στα εύκολα είναι όλοι μάγκες. Η ιστορία γράφεται στα δύσκολα».

Για τον Δρόσο:

«Δεν έχω συναντηθεί μαζί του. Κακόβουλα έλεγαν για συνάντησή μας. Για μένα ενδιαφέρον μέσω ραδιοφώνων και εντύπων δεν υπάρχουν. Ξέρουν πού είναι η έδρα της ΠΑΕ όπως έκανε ο κύριος Παπαγεωργίου. Είμαστε υποχρεωμένοι και πρέπει να τον ακούσουμε. Σαν μέτοχοι ακολούθως θα συναποφασίσουμε. Θα πρέπει η απόφαση να είναι όλων και όπως αποφασίσαμε, θα δώσουμε δωρεάν τις μετοχές.

Τον κύριο Παπαγεωργίου δεν τον ξέρω. Περιμένω σχέδιο και πλάνο. Αυτό με ενδιαφέρει. Η Παναχαϊκή πρέπει το συντομότερο να βρεθεί στη μεγαλύτερη κατηγορία. Δεν θέλω να μπλέξει σε ανθρώπους αμφισβητούμενους ποδοσφαιρικά. Μπορεί να σου καταθέσει το πλάνο, αλλά είσαι υποχρεωμένος να ζητήσει εχέγγυα».

Αν δεν βρεθεί επενδυτής, οι εναπομείναντες Σύμμαχοι θα βγάλουν τη χρονιά;

«Το καράβι θα πάει μέχρι το τέλος, είμαι αισιόδοξος. Να το παλέψουμε, να ρίξουμε τα μούτρα μας. Βοήθεια για την Παναχαϊκή θα ζητήσουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΠέμπτη, 13 Δεκέμβριος 2018 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep