Αποχώρησε ο Μαυριάς

Ο μεσοεπιθετικός της Παναχαϊκής, Δημήτρης Μαυριάς, τραυματίστηκε.

Η προπόνηση της Παναχαϊκής την Πέμπτη (29/11) συνεχίστηκε με ένα απρόοπτο, καθώς ο Δημήτρης Μαυριάς αποχώρησε με ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής (2/12) με τη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Football League. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ανέφερε:

«Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Δόξα στη Δράμα. Οι ποδοσφαιριστές μας δουλεύουν με απόλυτο επαγγελματισμό, όρεξη, πείσμα και πάθος, με την σκέψη τους αποκλειστικά στο προσεχές παιχνίδι, αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ( προπονητές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές κλπ ) συνεχίζει απρόσκοπτα την δουλειά του, με πίστη στις μεγάλες δυνατότητες της ομάδας.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε: Προθέρμανση 20’, δύο σετ των 6’, διατήρηση μπάλας με 2 μπαλαντέρ ( ένας εξ αυτών ο Anton Karachanakov ! ), μία ομάδα έκανε τελειώματα φάσεων ενώ ταυτόχρονα μία άλλη έκανε τακτική σε υποομάδες. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι δύο ομάδων για 16’. Τραυματίας ο Σταυρόπουλος Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Μαυριάς. Ακολούθησε το 50% της προπόνησης ο Karachanakov. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με πρωινές προπονήσεις αύριο και το Σάββατο. Σάββατο πρωί θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα στη Δράμα».

Last modified onΠέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep