Αποστολόπουλος νέος πρόεδρος

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε ότι νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Κώστας Αποστολόπουλος. Ευχαριστίες σε Γεωργακόπουλο.

Σε ανασυγκρότηση του ΔΣ προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή και στις θέσεις των παραιτηθέντων Κώστα Μπακαλάρου, Διαμαντή Κανελλόπουλου τοποθετήθηκε ο Κώστας Αποστολόπουλος. Ο τελευταίος θα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Αχαιών. Όπως ανακοινώθηκε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει ότι, μετά την παραίτηση του Προέδρου Κώστα Μπακαλάρου και του Δ/ντος Συμβούλου Διαμαντή Κανελλόπουλου, προέβη σε ανασυγκρότηση του Δ.Σ. και την θέση των παραιτηθέντων, ανέλαβε ο ένθερμος και πιστός φίλος της ομάδος μας Κώστας Αποστολόπουλος, ο οποίος θα εκτελεί καθήκοντα Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου, παραμενόντων στο Δ.Σ. των υπολοίπων μελών».

Σε ό,τι αφορά στην αποχώρηση του Πάρι Γεωργακόπουλου, η ομάδα της Πάτρας αρκέστηκε να ανακοινώσει:

«Μετά την δήλωση παραίτησης εκ μέρους του Πάρι Γεωργακόπουλου, από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891, η ΠΑΕ ανακοινώνει τα ακόλουθα: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πάρι Γεωργακόπουλο για την μέχρι σήμερα προσφορά του, στο όραμα για την αναγέννηση της ομάδος μας».

Last modified onΤετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep