Προσπάθεια ανασύνταξης

Πέντε ώρες διήρκησε η σύσκεψη των Συμμάχων της Παναχαϊκής το Σάββατο (24/11), παρουσία του Κατσουράνη.

Σημαντική ήταν η προσέλευση των Συμμάχων της Παναχαϊκής στη σύσκεψη του Σαββάτου (24/11), όπου συζήτησαν για περίπου πέντε ώρες όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα. Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει, ωστόσο πληροφορίες του sportfmpatras.gr αναφέρουν πως έγινε αναδρομή στα χρόνια που είναι η Παναχαϊκή Συμμαχία και τέθηκε επί τάπητος το οικονομικό.

Μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στην ανασύνταξη της Συμμαχίας και να συζητήσουν με όλους τους Συμμάχους που δεν είναι ενεργοί το τελευταίο διάστημα. Παρών ήταν και ο Κώστας Κατσουράνης στην συνάντηση, ο οποίος στην ομιλία του ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται υπομονή για να υλοποιηθεί το πλάνο του.

Παρών και ο Δημήτρης Μπακαλάρος, ο οποίος ζήτησε από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους κι να γίνουν πρωτοβουλίες να δοθεί λύση και τελικά αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια ανασύνταξης της Συμμαχίας και να γίνει προσπάθεια και συζήτηση με όλους κι να ενεργοποιηθούν από την αρχή.

Όπως όλα δείχνουν, η Συμμαχία θα κάνει προσπάθεια να οδηγήσει την ομάδα φέτος, αλλά φαίνεται πως μελλοντικά θα συζητηθεί το θέμα επενδυτή για να αναλάβει την ομάδα. Αυτό που προέχει όμως είναι η ανασύνταξη της Συμμαχίας, ώστε να βρεθούν οι οικονομικοί πόροι κι αποφασίστηκε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις και να γίνει νέα συνάντηση των μελών της Παναχαϊκής Συμμαχίας.

Last modified onΚυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 22:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep