«Είναι στάση ζωής»

Ο Ηλίας Κυριακίδης για τους λόγους που η Παναχαϊκή δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στη Football League.

[googlead][/googlead]

Ο συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην Παναχαϊκή, Ηλίας Κυριακίδης, μίλησε στον «Κόσμο» γα το ξεκίνημα της ομάδας στη Football League και αναφέρθηκε στους λόγους που δεν έχει γίνει θετική εκκίνηση. Αρχικά είπε:

«Προφανώς και δεν είναι αυτό που μας ικανοποιεί, δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε αλλά στην Παναχαϊκή κανένας από το τεχνικό επιτελείο δεν μπήκε στην διαδικασία να δημοσιοποιήσει τους δίκαιους λόγους που είχαμε, που υπάρχουν και συνέβαλαν ώστε να μην έχουμε την εικόνα που είχαμε σχεδιάσει. Τραυματισμοί παικτών, γηπεδικό θέμα αλλά για εμάς είναι στάση ζωής να μην δημοσιοποιούμε τα οποιαδήποτε εμπόδια που προκύπτουν. Για εμάς στο τεχνικό επιτελείο είναι στάση ζωής να αναλαμβάνουμε εμείς πάντα την ευθύνη.

Αγαπάμε την ευθύνη και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για όλο τον οργανισμό της Παναχαϊκής. Για αυτό και έχουμε στην Παναχαϊκή έναν προπονητή που δεν έχει κατηγορήσει ατομικά ή συνολικά ποδοσφαιριστές, Δεν έχει μιλήσει ποτέ σε συνέντευξη Τύπου για κανέναν παίκτη, αλλά την επόμενη μέρα όταν βρεθεί στα αποδυτήρια είναι αμείλικτος με το δίκαιο, είναι αυστηρός, αλλά ποτέ δεν εκθέτει δημόσια κανένα παίκτη. Είναι στάση ζωής αυτό για εμάς. Υπάρχει ένας αριθμός παικτών που στην Β Εθνική είχε από μηδενική έως απειροελάχιστη συμμετοχή και αναδείχθηκαν στην Παναχαϊκή μέσα από την προπονητική γραμμή που έχουμε. Και κάποια παιδιά πήραν μια δεύτερη ποδοσφαιρική ευκαιρία».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή:
«Όλα τα παιχνίδια στην νίκη δίνουν την νίκη 3 βαθμούς, άρα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε. Δεν έχουμε όμως την άποψη ότι πρέπει να νικάμε με οποιοδήποτε τρόπο. Θέλουμε να κερδίζουμε με τον τρόπο που αρμόζει στην ιστορία της Παναχαϊκής που είναι ένας σωστός οργανισμός ποδοσφαίρου. Όμως δεν είμαστε μια ομάδα «light» που θα δεχθούμε να είναι ο αντίπαλος πιο σκληρός, πιο διεκδικητικός. Προφανώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι στις πρώτες αγωνιστικές σε αυτό. Όμως είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σε μια ομάδα που έχει κόσμο που στενοχωριέται όταν η εικόνα μας δεν είναι αυτά που ξέρουμε, αλλά που γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ χαρούμενος στις χαρές μας.

Για εμάς είναι χαρά που κάποιοι στενοχωριούνται στα άτυχα αποτελέσματα , αλλά οι ίδιοι θα χαρούν στις επιτυχίες μας. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή δίνει 3 βαθμούς, είναι σημαντικό παιχνίδι. Ποτέ δεν είναι ευνοϊκό να πετυχαίνουμε την αντίπαλη ομάδα με αλλαγή προπονητή. Δεν είναι ευνοϊκό αλλά εμείς το έχουμε υπολογίσει , το έχουμε προσθέσει στα πλάνα μας. Ο Ηρακλής πήρε έναν ικανό προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ικανός είναι και ο συνεργάτης του Στέλιος Βενετίδης αλλά για εμάς την Κυριακή υπάρχει μόνο η νίκη».

Last modified onΣάββατο, 17 Νοέμβριος 2018 10:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep