«Ποιότητα και λύσεις»

Έτοιμη σωματικά και πνευματικά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας είναι η Παναχαϊκή.

Κατάλληλα προετοιμασμένη είναι η Παναχαϊκή για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή (11/11, 15:00), σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο τεχνικός των Αχαιών επισήμανε ότι η ομάδα του έχει ποιότητα και λύσεις και μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε κατάσταση.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Έχουμε ένα δύσκολο και σημαντικό αγώνα αύριο, απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας. Είναι μια καλή ομάδα, που απαρτίζεται από καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές της, πράγμα που φαίνεται από τη βαθμολογική της θέση. Κοινός παρανομαστής ότι και οι δύο ομάδες είναι αήττητες.

Εμείς μετά την πρώτη μας νίκη για φέτος, που η πρώτη νίκη είναι πάντα μια από τις πιο σημαντικές, είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για τον αυριανό αγώνα. Έχουμε την ποιότητα και τις λύσεις ως ομάδα, αλλά και τους παίκτες που μπορούν να κάνουν πολλά και διαφορετικά πράγματα με επιτυχία κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε όλες τις ποδοσφαιρικές καταστάσεις.

Ευχαριστούμε όλοι τους οπαδούς μας για την βοήθεια τους στον αγώνα με τη Σπάρτη, που μέχρι το τέλος ήταν δίπλα στην ομάδα μας. Τους 4 βαθμούς, οι παίκτες μαζί με τους οπαδούς μας, τους πήρανε στο τέλος και των δύο αγώνων».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep