«Γι' αυτό εκτέλεσα εγώ»

Πάθος, θέληση και ψυχή είχε η Παναχαϊκή απέναντι στη Σπάρτη όπως δήλωσε ο Θύμιος Αργυρόπουλος.

Ο Θύμιος Αργυρόπουλος σκόραρε με εκτέλεση φάουλ και χάρισε στην Παναχαϊκή τη νίκη (1-0) απέναντι στη Σπάρτη. Όπως τόνισε, η ομάδα του είχε πάθος, θέληση και ψυχή, ενώ ρωτήθηκε αν υπήρχε εντολή να εκτελέσει ο ίδιος. Αναλυτικά είπε:

«Συγχαρητήρια στη Σπάρτη, μία ομάδα που κάνει κι αυτή την προσπάθειά της. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και σε όλο το γκρουπ. Θέλαμε μία νίκη που θα μας τονώσει την ψυχολογία και θα μας δώσει ορμή για τη συνέχεια. Την πετύχαμε και στόχος μας ήταν να την πετύχουμε με κάθε τρόπο.

Ήμασταν πολύ καλύτεροι από το πρώτο ματς. Δείξαμε πάθος, θέληση, ψυχή. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μία ομάδα που θα αμυνθεί. Προσπαθήσαμε, είχαμε την κατοχή της μπάλας. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως δεν είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες, αλλά συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και ανεβάσαμε. Πετύχαμε το γκολ που μας δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια».

Αν πήρε εντολή να εκτελέσει ο ίδιος, απάντησε:

«Όχι, δεν υπήρχε εντολή. Είμαστε δύο, τρεις παίκτες που κάνουμε τις στατικές φάσεις. Αποφασίζουμε μέσα στο ματς ποιος νιώθει ότι ίσως σκοράρει ή νιώθει καλύτερα και το εκτέλεσα εγώ».

Last modified onΤρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep