Η ώρα των Συμμάχων

Οι Σύμμαχοι στην Παναχαϊκή καλούνται να βρουν νέο πρόεδρο και να καλύψουν την ΑΜΚ.

Η παραίτηση του Κώστα Μπακαλάρου από την προεδρία της ΠΑΕ Παναχαϊκή πυροδοτεί μια σειρά εξελίξεων σε διοικητικό επίπεδο. Οι Σύμμαχοι καλούνται και να βρουν νέο πρόεδρο, αλλά και να πάρουν μια σειρά αποφάσεις που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας, όπως είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Μπακαλάρος παραιτήθηκε από την προεδρία, αλλά δεν θα αποχωρήσει από το μετοχικό σχήμα. Μάλιστα, όταν θα μετοχοποιήσει τα χρήματα που έχει βάλει, θα κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό από τους νυν μετόχους. Γι’ αυτό η επιλογή του νέου προέδρου έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς θα πρέπει να βρεθεί και ο νέος βασικός χρηματοδότης.

Η διαδικασία της αύξησης μετοχικής κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναχαϊκή αναμένεται να ξεκινήσει τη Δευτέρα (05/11) και θα κρατήσει ως τις 31 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το ποσό της ΑΜΚ να είναι μεγαλύτερο από τα 400.000 ευρώ που είχε αποφασίσει η γενική συνέλευση των μετόχων. Πάντως άμεσα αναμένεται να καλυφθεί ένα σημαντικό ποσό, της τάξης των 200.000 ευρώ, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις της ομάδας.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep