«Να καλύψουμε την απώλεια»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε πως πρέπει να βρουν τους βαθμούς που έχασαν από τον Αιγινιακό σε άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τόνισε πως πρέπει να βρουν τους βαθμούς που έχασαν από τον Αιγινιακό σε άλλο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για τους δύο χαμένους βαθμούς της Παναχαϊκής και την ανάγκη να τους πάρει άμεσα σε άλλο παιχνίδι. 

Να βρουν λύσεις τόσο στα προβλήματα που φάνηκαν στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, έθεσε ως πρώτο στόχο ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Οι δηλώσεις του τεχνικού της Παναχαϊκής, Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Αιγινιακό στην Πάτρα: 

«Η πρεμιέρα κρύβει πάντα κινδύνους και δεν παίζουν ρόλο φαβορί και αουτσάιντερ. Παίξαμε με μια καλή και γρήγορη ομάδα. Αυτό που σχεδιάσαμε να κάνουμε στο πρώτο ημίχρονο δεν μας βγήκε και παίξαμε με σύστημα 4-4-2, αλλά οι επιθετικοί μας δεν ζήτησαν μπάλα στο χώρο και δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα είτε σε πρόσωπα, είτε σε ομαδική λειτουργία. Δεχτήκαμε γκολ, αντιδρούμε, κάνουμε το 1-1 και εκεί που θέλει χρόνο για να κυνηγήσουμε τη νίκη, χάνουμε την συγκέντρωση μας και δεχόμαστε και άλλο γκολ.

Μια ομάδα που θέλει να κάνει πράγματα δεν πρέπει να χάνει την συγκέντρωση της. Στα θετικά είναι σίγουρα το γεγονός πως παλέψαμε μέχρι το τέλος, όμως, σε κάθε περίπτωση με την ισοπαλία αυτή χάσαμε δύο βαθμούς που θα πρέπει να τους βρούμε από άλλου.  Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος, θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα, να βρούμε λύσεις ώστε η ομάδα να λειτουργεί καλύτερα. Μπράβο στο Αιγινιακό για την προσπάθεια του και του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».  

Σε ερώτηση για το αν το προβληματίζει η αμυντική λειτουργία, απάντησε:

«Ασφαλώς και με  προβληματίζει, κάναμε πολλά λάθη και έχουμε μπροστά μας να διορθώσουμε πράγματα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep