«Φέτος υπολογίζουν την Παναχαϊκή»

Δήλωση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για την έναρξη των υποχρεώσεων της Παναχαϊκής στη Football League.

Έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι η Παναχαϊκή, με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να τονίζει πως φέτος όλοι υπολογίζουν περισσότερο την ομάδα. Οι Αχαιοί όμως δεν αλλάζουν φιλοσοφία και σε κάθε παιχνίδι θα στοχεύον στο καλό ποδόσφαιρο για τη νίκη. Ο 45χρονος τεχνικός επισήμανε ακόμα ότι η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα, λόγω της ιστορίας και του κόσμου της, και γι’ αυτό ζητά τη στήριξη των φίλων της, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς (28/10, 15:00) με τον Αιγινιακό στην Αγυιά.

Αναλυτικά η δήλωση του προπονητή της Παναχαϊκής:

«Μετά από τρεις μήνες προετοιμασίας, για τις περισσότερες ομάδες, ξεκινά η Φούτμπολ Λιγκ. Το δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα σε όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες είναι προβεβλημένο, ισχυρό και είναι ο προθάλαμος της μεγάλης κατηγορίας, εκτός από τη χώρα μας.

Η διαφορά της φετινής χρονιάς σε σχέση με την περσινή, είναι ότι πέρυσι ως μια νέα ομάδα ανεβαίνοντας δεν μας υπολόγιζαν ίσως και τόσο.

Μετά την περσινή πορεία και εικόνα της ομάδας μας, που οφειλόταν στους παίκτες μας στο ακέραιο, η αφετηρία είναι διαφορετική γιατί μας υπολογίζουν πλέον, ως μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς μάθαμε να σεβόμαστε και να υπολογίζουμε όλους τους αντιπάλους μας. Εμείς θέλουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε και πάλι, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σε κάθε αγώνα να πηγαίνουμε για τη νίκη. Αυτή είναι η κουλτούρα και η νοοτροπία της Παναχαϊκής. Το πιο σημαντικό είναι το τι θα κάνουμε εμείς, είτε στην άμυνα είτε στην επίθεση, με μικρές διαφοροποιήσεις πάντα σε σχέση με τον αντίπαλο.

Παίζουμε με μια καλή ομάδα με ενθουσιασμό, που έχει πολλούς καλούς νέους παίκτες και έναν καλό προπονητή, τον κύριο Χαραλαμπίδη, ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας. Θα γίνει ένας ενδιαφέρον και σημαντικός αγώνας.

Τελειώνοντας να προσθέσω, ότι αυτό που κάνει μεγάλη μια ομάδα, είναι ο κόσμος και η ιστορία της. Και η Παναχαϊκή τα έχει και τα δυο. Να ευχαριστήσω για τα δύο αυτά χρόνια τους οπαδούς μας, για τη τεράστια συμβολή τους σε ότι καταφέραμε. Τους περιμένουμε την Κυριακή στην Αγυιά στην πρεμιέρα, να ξεκινήσουμε όλοι μαζί».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep