Παρέμβαση Κουνάβη

Ο μέτοχος της Παναχαϊκής Αντώνης Κουνάβης με επιστολή του τονίζει τη συμβολή των Συμμάχων.

Με επιστολή στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη», ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αντώνη Κουνάβη, αναφέρεται στις εξελίξεις στην ομάδα, αλλά και τη συμβολή των Συμμάχων. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας αποτελεί το διοικητικό μέλλον της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά:

«Αποφάσισα να κάνω αυτή την παρέμβαση και να καταθέσω την άποψή μου, γιατί διαπιστώνω πως η Παναχαϊκή έχει βρεθεί σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και τώρα είναι που πρέπει να στηριχτεί.

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ και οι Σύμμαχοι έχουν προσφέρει πολλά. Πήραν μια ομάδα από το μηδέν και την ανάστησαν, την κράτησαν όρθια, την έκαναν ξανά αξιόπιστη. Είναι άδικο και άστοχο να τους επιρρίπτονται ευθύνες και κατηγορίες.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους. Απλώς έχει επέλθει, όπως φαίνεται, μια κόπωση στους περισσότερους, φυσιολογική θα έλεγα στις εποχές που ζούμε». -«Η Παναχαϊκή, χάρη στους μετόχους της και στους συμμάχους της, έφτασε ως ένα σημείο. Για να πάει, όμως, σε πολύ πιο υψηλό σημείο, για να φτάσει εκεί που την ονειρεύεται και ο κόσμος της, χρειάζεται κάτι πιο δυνατό, πιο ισχυρό, πιο βαρύ.

Και εδώ θα τοποθετηθώ ευθέως. Επειδή ο κ. Μπακαλάρος είναι πιθανό να κατέβει στον δημοτικό-πολιτικό στίβο και να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο, καταλαβαίνει εύκολα ο οποιοσδήποτε ότι θα είναι μάλλον αδύνατον να παραμείνει τόσο προσηλωμένος στην Παναχαϊκή. Είναι ανέφικτο. Εκτιμώ, λοιπόν, ότι η μόνη καθαρή και αξιόπιστη λύση για την Παναχαϊκή στην παρούσα φάση είναι ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας. Ναι, το λέω εγώ, και το λέω με ειλικρίνεια, γιατί αυτό πιστεύω.

Είναι η μόνη καθαρή λύση για να αναλάβει τα ηνία της Παναχαϊκής, ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί με ασφάλεια το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Εκπροσωπεί μια κορυφαία εταιρεία, την Λουξ, η οποία αφ’ ενός έχει τεράστια δυναμική, αφ’ ετέρου έχει στηριχτεί στα μέγιστα για την εξέλιξή της από την Πάτρα και τους Πατρινούς.

Νομίζω, κατά συνέπεια, ότι είναι η κατάλληλη ώρα να ανταποδώσει η εταιρεία την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Πατρινών, μπαίνοντας μπροστά στην Παναχαϊκή και οδηγώντας την ομάδα εκεί που της αξίζει, στη Σούπερ Λίγκα.

Ο κ. Μαρλαφέκας έχει την οικονομική δυνατότητα να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας και παράλληλα η Λουξ, έχοντας γίνει ένα με την Πάτρα, έχει την ευκαιρία να ανταποδώσει μέρος της στήριξης της πόλης. Ήρθε η ώρα, νομίζω, για τον κ. Μαρλαφέκα να κάνει το μεγάλο βήμα για την ομάδα-σημαία της Πάτρας». -«Κατανοώ πως η τοποθέτησή μου θα ξενίσει αρκετούς, θα παραξενευτούν, λόγω της αντιπαράθεσής μου με τον κ. Μαρλαφέκα.

Όμως, πρόκειται περί καθαρά προσωπικής αντιπαράθεσης. Εδώ μιλάμε για την Παναχαϊκή. Και το συμφέρον της Παναχαϊκής είναι πάνω απ’ όλους μας. Το συμφέρον της Παναχαϊκής αυτή τη στιγμή είναι να την αναλάβει ο κ. Μαρλαφέκας. Μόνο αυτός έχει τη δύναμη να την κρατήσει όρθια και να την οδηγήσει ξανά ψηλά». -«Ο κ. Μπακαλάρος στον ένα περίπου χρόνο που βρίσκεται μέσα στην Παναχαϊκή, έχει προσφέρει πάρα πολλά. Ανεκτίμητη η προσφορά του.

Αλλά πολύ φοβάμαι πως θα είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν απίθανο, να καταφέρει να κρατήσει και τα δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη». -«Όσον αφορά εμένα, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Και συνεχίζω να προσπαθώ.

Ανανέωσα τη χορηγία στην ΠΑΕ με την εταιρεία Γκριμάλντι Λάινς και θα είμαι πάντα, στο μερίδιο που μου αναλογεί, στο πλευρό της ομάδας. Γιατί η Παναχαϊκή είναι για μένα κάτι ξεχωριστό, ειδικά από τη στιγμή που έχω φορέσει και τη φανέλα της, στα τσικό και στα δεύτερα, και έχοντας γαλουχηθεί στη γενιά παικτών από τον αείμνηστο Σπύρο Βουλγαράκη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep