Λύγισε στο τέλος

Φιλική ήττα (3-1) της Παναχαϊκής από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις 8 Σεπτεμβρίου η Παναχαϊκή είχε κρατήσει στο 1-1 τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση στην Αγυιά. Ένα μήνα μετά οι δύο ομάδες έδωσαν τη ρεβάνς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και οι Αρκάδες επικράτησαν 3-1. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου βρήκε απάντηση στο γρήγορο γκολ που δέχτηκε, όμως «λύγισε» στο τελευταίο 10λεπτο, δεχόμενη για πρώτη φορά φέτος τρία γκολ.

Οι Αρκάδες ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, έχασαν μία ευκαιρία στο 2' με τον Ματρικάρντι (ο Σωτηράκος έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή), αλλά ένα λεπτό μετά βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Από συνεργασία των Μπέλοκ, Κώτσιρα ο Ρόλε έγινε κάτοχος και άνοιξε το σκορ με σουτ.

Η Παναχαϊκή έφτασε στην ισοφάριση στο 26' με πλασέ του Μαυριά που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων. Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες για την ομάδα του Αστέρα από τους Δουβίκα (36'), Μπαστιάνο (46'), όμως οι Αχαιοί απάντησαν στο 47' και είδαν τον Βαλιέντε να διώχνει τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Το δεύτερο 45λεπτο έως το 70' δεν είχε τόσες πολλές καλές στιγμές. Στο τελευταίο 20λεπτο η πίεση των γηπεδούχων αυξήθηκε, αλλά στα πλασέ των Μανιά (70'), Μπαστιάνου (76'), ο Καπούταγλης μπλόκαρε. Τελικά, ο Αστέρας Τρίπολης βρήκε ακόμα δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα στο τελευτάιο 10λεπτο. Συγκεκριμένα, στο 82' ο Καλτσάς με σουτ εκτός περιοχής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του και στο 86' έγινε δημιουργός για το τρίτο γκολ. Έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Μανιά και αυτός νίκησε τον Καπούταγλη

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης (46' Παπαδόπουλος), Κώτσιρας (83' Κάρδαρης), Ματρικάρντι (46' Μιχελής), Βαλιέντε, Τασουλής (71' Άνχελ), Μουνάφο (55' Γλέζος), Μπέλοκ (83' Ζορμπάς), Ρόλε (63' Καλτσάς), Σάλας (36' Μπαστιάνος), Φερνάντεθ (63' Μανιάς), Δουβίκας (63' Τόνσο).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης (46' Καπούταγλης), Πολίμος, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Μαυρίας, Πολυχρόνης (89' Βασιλόπουλος), Πλέγας (89' Μαχαίρας), Σταυρόπουλος (64' Αργυρόπουλος), Αντωνακόπουλος, Μασούρας (77' Βασιλικόπουλος), Μωραΐτης (77' Βασάρας).

Last modified onΠαρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep