Δουλειά για Άρη Αβάτου

Ξεκίνησε τα σχέδια του για την αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ξεκίνησε τα σχέδια του για την αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Μετά το ρεπό του Σαββάτου, οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής επιστρέφουν στις προπονήσεις από την Κυριακή και μπαίνουν σε αγωνιστική εβδομάδα για την αναμέτρηση με τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκινά η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη Αβάτου που θα γίνει την Πέμπτη (27/9) στο γήπεδο της Ξάνθης. Οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό για το Σάββατο (22/9) και από την Κυριακή (23/9) ξεκινά η δουλειά για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Πάτρας που θα πρέπει να κάνει τα πλάνα του για έναν αντίπαλο που έδειξε τις δυνάμεις του με τον αποκλεισμό του Πλατανιά από τη συνέχεια της διοργάνωσης. 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα και αναμένεται να δουλέψει στις δοκιμές πάνω σε αυτό στις ερχόμενες προπονήσεις μέχρι το ταξίδι της αποστολής στην Ξάνθη την Τετάρτη (26/9). 

Πάντως η ομάδα του Άρη Αβάτου επειδή πιστεύει σε αυτό το παιχνίδι και θέλει να είναι γεμάτο το γήπεδο έχει ορίσει την γενική είσοδο στα 5€ και η αναμέτρηση αναμένεται να γίνει μπροστά σε αρκετό κόσμο για αυτή την ιστορική στιγμή για την ομάδα της Ξάνθης. 

Last modified onΚυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2018 15:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep