Με ηγέτη Καρατσανάκοφ

Ο Βούλγαρος Αντόν Καρατσανάκοφ με δύο γκολ σε βάρος της Κορίνθου (0-2) έδειξε τον δρόμο για την πρόκριση της Παναχαϊκής στους «32» του Κυπέλλου.

Ο πρώτος σκόρερ της Παναχαϊκής στα φιλικά παιχνίδια, Αντόν Καρατσανάκοφ «χτύπησε» και στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ο Βούλγαρος μέσος με δύο γκολ έδειξε τον δρόμο για τη νίκη (2-0) στην Κόρινθο και την πρόκριση των «κοκκινόμαυρων» στους «32» του Κυπέλλου.

Οι Αχαιοί έλεγαν απόλυτα το ματς απέναντι στην Κόρινθο 2006 και στο 2' ο Καρατσανάκοφ με ωραίο σουτ από μπαλιά του Αντωνακόπουλου δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Βούλγαρος στο 20' είχε νέο σουτ στο δοκάρι και στο 58' φρόντισε να «κλειδώσει» την επικράτηση με εκτέλεση φάουλ (0-2). Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, πίεσαν, αλλά η Παναχαϊκή διαχειρίστηκε σωστά το υπέρ της σκορ και κατάφερε να περάσει στη φάση των ομίλων.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 (Σταύρος Μπινιάρης): Σκούρτης, Κοτόφ, Φίλης, Μαγγίνας, Μαυρέλης (63' Γκουζιώτης), Βασιλάρης, Τριμπόνιας, Τσατσόπουλος (46' Αμπαδιωτάκης), Καμπλιώτης, Τζανέτος, Καπλατζής.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Πολίμος, Πλέγας, Παπατόλιος (58' Σταυρόπουλος), Καρατσανάκοφ (69' Μωραΐτης), Κυνηγόπουλος, Κολ (55' Ελευθεριάδης), Αντωνακόπουλος.

Διαιτητής: Ντάουλας (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Οικονόμιου, Πλακάς (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep