Αυλαία με Μπαστακό

Η Παναχαϊκή ενίσχυσε την επιθετική της γραμμή με τον Μιχάλη Μπαστακό.

Από τον Λεβαδειακό προ των πυλών του Ηρακλή και από τον Γηραιό στην... Παναχαϊκή. Αυτό ήταν το δρομολόγιο που ακολούθησε το φετινό καλοκαίρι ο Μιχάλης Μπαστακός μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη. Ο νεαρός επιθετικός μετά το «ναυάγιο» της μετακίνησής του στον Ηρακλή έδωσε τα χέρια με τους Αχαιούς και θα τους ενισχύσει στο νέο πρωτάθλημα. Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στη Football League.

Ο 22χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στις επαγγελματικές κατηγορίες με τον Ατρόμητο. Σε ηλικία 19 ετών κατέγραψε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και 2 στο Κύπελλο τη σεζόν 2015-16 και την επόμενη έπειτα από 3 ματς και 1 γκολ δόθηκε δανεικός στον Ηρακλή. Με τους Θεσσαλονικείς ο νεαρός φορ κατέγραψε 10 συμμετοχές και σημείωσε 3 τέρματα.

Την περσινή χρονιά ο Μπαστακός είχε 3 συμμετοχές με την ομάδα του Περιστερίου, αλλά τον χειμώνα αποχώρησε για να φορέσει τη φανέλα του Άρη. Με τους «κιτρινους βρέθηκε 4 φορές στο αρχικό σχήμα και 5 ήρθε από τον πάγκο χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Ανακοινώθηκε φέτος το καλοκαίρι από τον Λεβαδειακό, αλλά πριν κλείσει 2 μήνες παρουσίας έλυσε το συμβόλαιό του.

Last modified onΤρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 15:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep