«Κρατήσαμε ρυθμό και ανάπτυξη»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από τον ρυθμό και την ανάπτυξη της Παναχαϊκής στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από τον ρυθμό και την ανάπτυξη της Παναχαϊκής στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της Παναχαϊκής στη φιλική ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Δηλώσεις για την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) έκανε ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος στη σελίδα της ΠΑΕ. Έκανε λόγο για καλό ρυθμό, σωστή ανάπτυξη και καλή κυκλοφορία και ανέφερε:

«Ήταν ένας σημαντικός αγώνας μία εβδομάδα πριν το επίσημο ματς κυπέλλου, που είχε καλό ρυθμό και στα ενενήντα λεπτά. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που συγκαταλέγεται εδώ και μια δεκαετία στις καλύτερες ομάδες της Super League και είμαστε ικανοποιημένοι συνολικά από την ομάδα μας καθώς είχαμε καλό ρυθμό, σωστή ανάπτυξη και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Να ευχαριστήσουμε τον Αστέρα Τρίπολης και τη διοίκηση του για αυτό τον αγώνα και τους φιλάθλους μας για την παρουσία τους και την θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν».

Last modified onΚυριακή, 09 Σεπτέμβριος 2018 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep