Αγυιά έτοιμη για σέντρα

Ελάχιστες βελτιώσεις ζήτησε η Επιτροπή Ελέγχου της περιφέρειας για το γήπεδο της Αγυιάς.

Άδεια λειτουργίας για έναν χρόνο εξασφάλισε το γήπεδο της Αγυιάς από την αρμόδια επιτροπή της περιφέρειας δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποίησε τον έλεγχο. Οι βελτιώσεις που ζητήθηκαν ήταν ελάχιστες, καθώς το γήπεδο της Παναχαϊκής θεωρείται από τα πλέον άρτια της Football League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfmpatras.gr, η πρόεδρος της Επιτροπής Ιωάννα Χαραλαμποπούλου ζήτησε πίσω από τα δημοσιογραφικά θεωρεία να υψωθεί στο μπετόν ένα κάγκελο ύψους ενός μέτρου, ώστε να υπάρχει ασφάλεια και να μην βρεθεί κάποιος στο κενό.

Παράλληλα, έγινε η επισήμανση να ξηλωθούν όλα τα πλαστικά που υπάρχουν σε ταβάνια στον χώρο των αποδυτηρίων και των γραφείων, αφού ήδη η Παναχαϊκή έχει ξηλώσει τα πλαστικά που υπήρχαν δεξιά και αριστερά από τον χώρο της αίθουσας συνεντεύξεων.

Και τέλος ζήτησε μελλοντικά πίσω από την σκεπαστή εξέδρα όπου υπάρχει υποσταθμός της ΔΕΗ να τοποθετηθεί πυρίμαχη πόρτα ασφαλείας και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού για την τοποθέτηση της.

Η Παναχαϊκή, αν δεν υπάρξει παράταση, θα προχωρήσει μέχρι 31 Δεκεμβρίου και στην τοποθέτηση καμερών που ζητάει η διοργανώτρια αρχή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep