Πιστή σε Σούλη

Πίστη στον Βασίλη Σούλη δείχνει η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής. Πίστη στον Βασίλη Σούλη δείχνει η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της Παναχαϊκής.

Ακόμη 20 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, αλλά η διοίκηση της ομάαδας δεν θα προχωρήσει σε άλλη ενίσχυση για τα δοκάρια της. 

Το πρόβλημα στους προαγωγούς για τον Βασίλη Σούλη τον άφησε περισσότερο διάστημα από όσο περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας εκτός δράσης και έτσι έχασε σχεδόν όλο το διάστημα της προετοιμασίας. Ο 24χρονος πορτιέρο ακολούθησε ειδικό πρόγρμμα αποθεραπείας στην Αθήνα και πλέον επέστρεψε στις προπονήσεις της Παναχαϊκής, αλλά με σαφείς οδηγίες να μην ανεβάσει ρυθμούς απότομα, αλλά να υπάρξει σταδιακή αύξηση της έντασης. 

Μάλιστα σύμφωνα με το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει δεν αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σε φιλικό παιχνίδι πριν από τα μέσα Σεπτεμβρίου ώστε να μην έχει πρόβλημα στη συνέχεια. Η διοίκηση της Παναχαϊκής και το τεχνικό επιτελείο δεν συζητούν όμως το ενδεχόμενο να ψάξουν για άλλη λύση κάτω από τα δοκάρια της Παναχαϊκής ώστε να μην κάψουν τον 24χρονο τερματοφύλακα.  

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep