Αποστολή για Πανιώνιο

Την αποστολή για την φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου  (18/8) με τον Πανιώνιο ανακοίνωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Την αποστολή για την φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (18/8) με τον Πανιώνιο ανακοίνωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό του Σαββάτου (18/8 - 19:30) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος  έβγαλε την αποστολή της ομάδας της Παναχαϊκής για την φιλική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, η οποία θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 18-8-2018 και ώρα 19.30, στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης. Σε αυτή δεν βρίσκονται τα ονόματα των Σούλη - Μπιτσάκου που βρίσκονται σε πρόγραμμα αποκατάστασης μετά τους τραυματισμούς τους. Ακόμη εκτός αποστολής είναι οι Μουστακόπουλος, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος, Μικές και Παντελίδης. 

Στην αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το γήπεδο της Παναχαϊκής το μεσημέρι (14.45) για την Αθήνα θα συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές : Καπούταγλης, Κολοβούρης, Πολίμος, Ντάσιος, Σταμόπουλος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Κοτσώνης, Σωτηράκος, Πατάπης, Τσελεπίδης, Πλέγας, Σταυρόπουλος, Παπατόλος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Karachanakov, Coll, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Μωραίτης.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep