Τούρτα-έκπληξη στον Κυριακίδη (vid)

Η Παναχαϊκή ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Κυριακίδη και εκείνος μίλησε για αλληλεγγύη.

Τα γενέθλιά του είχε την Κυριακή (05/08) ο Ηλίας Κυριακίδης και η οικογένεια της Παναχαϊκής δεν τον ξέχασε. Ο βοηθός του Σωκράτη Οφρυδόπουλου ευχαρίστησε συνεργάτες και ποδοσφαιριστές, ενώ τους μίλησε για την παρουσία τους στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και τι ίσως έχουμε ανάγκη να πράξουμε για μία καλύτερη κοινωνία με αφορμή τα όσα τραγικά συνέβησαν στην Αττική πριν λίγες ημέρες με τις φονικές πυρκαγιές.

Αναλυτικά είπε:

«Ευχαριστώ για τα χαρούμενα πρόσωπα συνεργατών και ποδοσφαιριστών. Σας ευχαριστώ κυρίως για την πολύ καλή διάθεση και όρεξη για συνεργασία κάτι που μας κάνει όλους δημιουργικότερους. Καταφέρνετε με τις ικανότητες σας να καλύπτετε τις αδυναμίες άλλων και αυτό είναι υπέροχο. Κλείνοντας, με μία δυσάρεστη και τραγική αφορμή με τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, να ξαναθυμηθούμε πως με αλληλεγγύη και με οργάνωση μπορούμε να έχουμε μία καλύτερη κοινωνία.

Αποδεικνύεται πως η ζωή εκτός από απρόβλεπτη μπορεί να γίνει και μικρή. Αν έχετε στενοχωρήσει κάποιον να του ζητήσετε ειλικρινά συγγνώμη, αν κάποιος σας έχει στενοχωρήσει μπορείτε να του δώσετε συγχωροχάρτι και όταν με το καλό επιστρέψουμε στη βάση μας τους ανθρώπους που αγαπάτε να τους κάνετε μία μεγάλη αγκαλιά και να τους πείτε πόσο πολύ τους αγαπάτε»!

Media

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep