Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν έχω δει χειρότερες διαιτησίες»

Ο Γιάννης Παπακώστας μίλησε στην "Πελοπόννησος" και τον Βαγγέλη Γερογιάννη για όσα έγιναν στα play off του πρωταθλήματος και την επόμενη ημέρα της Παναχαϊκής.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής δήλωσε έτοιμος για την επόμενη ημέρα που έχει ήδη αρχίσει στον σχεδιασμό και περιμένει την συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδα Αλέξη Κούγια για να καθοριστούν οι κινήσεις. Για την έναρξη της προετοιμασίας τόνισε πως περιμένουν την ανακοίνωση για την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος.

Για το διαφορετικό πρόσωπο της Παναχαϊκής στα play off.

«Σαφώς η Παναχαϊκή έδειξε διαφορετικό πρόσωπο στα play off, σε σχέση μ' αυτό του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι η κόπωση και η πίεση που υπήρχε έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, ενώ φυσικά δεν πρέπει να παραβλέψουμε την αδικία από τη διαιτησία».

Για τις εχθρικές διαιτησίες που αντιμετώπισε η ομάδα στα τελευταία ματς.

«Πριν από την έναρξη των play off δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα είχαμε τέτοια αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Ούτε ενδείξεις είχαμε, ούτε τίποτα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Σίγουρα ως προπονητής έχω αντιμετωπίσει εχθρικές διαιτησίες, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί η Παναχαϊκή είχε τέτοια αντιμετώπιση. Εγώ είμαι προπονητής, δεν ασχολούμαι με αυτά».

Για τις κινήσεις της Παναχαϊκής στο μεταγραφικό τοπίο και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

«Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές. Δεν έχω αποφασίσει τίποτα, ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα, αλλά σαφώς έχω εικόνα για το τι συμβαίνει στην ομάδα και το τι πρέπει να γίνει».

Για τις συζητήσεις με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια και την επόμενη μέρα της ομάδας.

«Με τον κ. Κούγια θα συναντηθούμε στην Αθήνα για να βάλουμε όλα τα θέματα επί τάπητος. Ετσι κι αλλιώς, τα χρονικά περιθώρια πιέζουν και θεωρώ ότι σύντομα όλα τα τελειώνουν. Θα συζητήσουμε και τα μεταγραφικά θέματα μαζί με τον κ. Κούγια, αλλά είπαμε ότι όλα αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί σιγά - σιγά μέχρι την επόμενη εβδομάδα».

Για την έναρξη της προετοιμασίας και τα σχέδια της Παναχαϊκής.

«Προς το τέλος Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία, αφού περιμένουμε να μάθουμε πρώτα πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Απ' αυτό θα εξαρτηθεί».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep