Καρατσανάκοφ η Παναχαϊκή

Ο Βούλγαρος εξτρέμ, Αντόν Καρατσανάκοφ εντάχθηκε στο ρόστερ της Παναχαϊκής.

Μία ακόμα μεταγραφή από την αγορά του εξωτερικού για την Παναχαϊκή. Μετά τον Ίσραελ Κολ οι Αχαιοί ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 26χρονο Βούλγαρο εξτρέμ, Αντόν Καρατσανάκοφ, ο οποίος την περσινή σεζόν έπαιξε δανεικός στην Μπερόε από την πολωνική Κρακόβια.

Ο Καρατσανάκοφ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της χώρας του, είχε κληθεί στην Εθνική Ανδρών για δύο παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2016, ενώ μετρά 5 συμμετοχές και 1 γκολ στα προκριματικά του Europa League με τις ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Κρακοβία. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Βούλγαρο Ποδοσφαιριστή, Αντόν Καρατσανάκοφ. O Αντόν Καρατσανάκοφ γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1992. Ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα την αγωνιστική σεζόν 2011/12 στην Pirin Blagoevgrad και για το 2011 -2014 αγωνίστηκε στην CSKA Sofia.

Την ποδοσφαιρική χρονιά 2015/16 αγωνίστηκε στην ρώσικη Ομάδα Baltika Kaliningrad και την βουλγαρική Slavia Sofia. Το 2016/17 πήρε μεταγραφή στην πολωνική Cravovia Krakow ενώ την προηγούμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2017/18 αγωνίστηκε στην PFC Beroe Stara Zagora. Τέλος, έχει χριστεί Διεθνής συμμετέχοντας στην Εθνική Ελπίδων της Βουλγαρίας. Αντόν, Καλώς ήρθες στην Ομάδα μας».

Last modified onΔευτέρα, 23 Ιούλιος 2018 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep