Πρώτη συγκέντρωση μετόχων

Τις εξελίξεις περιμένουν στην Παναχαϊκή και φυσικά την Τετάρτη (27/6) θα υπάρχει μια άτυπη πρώτη συνάντηση των Μετόχων. Τις εξελίξεις περιμένουν στην Παναχαϊκή και φυσικά την Τετάρτη (27/6) θα υπάρχει μια άτυπη πρώτη συνάντηση των Μετόχων.

Για την Τετάρτη (27/6) είναι η πρώτη πρόσκληση για την Γενική Συνέλευση της Παναχαϊκής, αλλά αυτό φαντάζει τυπικό και η απαρτία αναμένεται στις 9 Ιουλίου.

Σε διαφορετικές συνθήκες θα ήταν μια κρίσιμη ημέρα η Τετάρτη (27/6) για την χρονιά που έρχεται στην Παναχαϊκή. Η ανακοίνωση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων θα επικύρωνε τον τρόπο που θα κινηθεί η ομάδα για την σεζόν που έρχεται, καθώς και τον προϋπολογισμό που θα φανέρωνε και τους στόχους της.

Αυτά, όμως, έχουν μετατεθεί για τις 9 Ιουλίου, όταν και από την πρώτη ανακοίνωση ορίστηκε η επαναληπτική Γενική Συνέλευση. Θεωρητικά αυτό πλέον είναι πιο βολικό, αφού μέχρι τότε θα έχουν ξεκαθαρίσει και τα δεδομένα για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, καθώς και την κατάσταση που θα υπάρχει στην σεζόν 2019-20 στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο στόχος της ομάδας θα είναι ανάλογος των δεδομένων και φυσικά θα περιμένουν με αγωνία και την συνάντηση της επιτροπής της νέας διοίκησης της Super League με τον υπουργό Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδη την Τετάρτη (27/6).

[googlead][/googlead] 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep