«Δεν το θέλει μόνο η Πάτρα...»

Ο Γιάννης Σωτηράκος για την Παναχαϊκή και την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

Ο αμυντικός της Παναχαϊκής, Γιάννης Σωτηράκος, φιλοξενήθηκε προ ημερών στην εκπομπή «Σπορ στο Ιόνιαν» και μίλησε για την πορεία της ομάδας του στη Football League. Μίλησε για την υγεία που εκπέμπει και για τον στόχο της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν χτίστηκε η ομάδα δεν μας πίστευε κανείς. Με τη βοήθεια της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου φτιάξαμε μια ομάδα από την αρχή και θέσαμε στόχο να κερδίζουμε κάθε ματς. Βρεθήκαμε να είμαστε και δεύτεροι. Κάπου εκεί το χάσαμε, βρεθήκαμε τρίτοι, αλλά η χρονιά είναι επιτυχημένη. Είναι μεγάλη επιτυχία και η 3η θέση. Στόχος βέβαια είναι να γυρίσει η Παναχαϊκή στα μεγάλα σαλόνια και αυτό δεν το θέλει μόνο η Πάτρα, αλλά όλη η Ελλάδα.

Ο κόσμος μας στήριξε από τον πρώτο αγώνα, ήταν δίπλα μας. Είναι όμορφο. Συνήθως οι περισσότεροι στηρίζουν τις πέντε μεγάλες ομάδες. Με τον Άρη ήταν sold out, κάθε παίκτης θέλει να ζει τέτοιες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω επίσης τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όταν χάσαμε και χειροκροτηθήκαμε. Είμαι υπερήφανος γι' αυτόν τον κόσμο. Ξεχωρίζουμε ακόμα και εκεί.

Χωρίς τον Κώστα Κατσουράνη δεν θα ήταν εδώ η Παναχαϊκή. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Μας έχει βοηθήσει 1000% με τις συμβουλές του. Μακάρι να μείνει χρόνια στην Παναχαϊκή, γιατί η ομάδα θα προοδεύει.

Είναι ευλογία για κάθε παίκτη να βρίσκεται σε ένα καθαρό σωματείο και ξέρερε ότι στη Β' Εθνική δεν ακούγονται τα καλύτερα. Δεν θέλαμε να χαριστούμε σε κανέναν. Οι στόχοι του χρόνου θα είναι πιο απαιτητικοί. Να συνεχίσει να έχει πλάνο η Παναχαϊκή. Ευχή όλων είναι να επιστρέψει η ομάδα στην Α' Εθνική».

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούνιος 2018 10:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep