Διαφορετική προπόνηση

Η Παναχαϊκή έκανε προπόνηση στο Κολυμβητήριο της Πάτρας, μαζί με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών. Η Παναχαϊκή έκανε προπόνηση στο Κολυμβητήριο της Πάτρας, μαζί με την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών.

Στο κολυμβητήριο Πατρών έκαναν το πρόγραμμά τους την Τετάρτη (6/6) οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής.

Μακριά από τα συνηθισμένα έμειναν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής την Τετάρτη (6/6), αφού το πρωί έκαναν την προπόνησή τους στο Κολυμβητήριο της Πάτρας, σε μια ενέργεια ρεαλιστικής σύμπλευσης με τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών. Η διοίκηση του ΝΟΠ με ανακοίνωσή της είχε μιλήσει για τις καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και την κίνηση που επιβεβαίωνε την ομαδική δουλειά που γίνεται στον Αθλητισμό της πόλης της Πάτρας.   

«Οι παίχτες της ΠΓΕ και το τεχνικό επιτελείο είναι προσκεκλημένοι για μια χαλαρωτική κολυμβητική προπόνηση στην ανοικτή πισίνα του ΝΟΠ. Είναι τιμή και ιδιαίτερη χαρά για τον ΝΟΠ, η παρουσία του σημαντικότερου και αρχαιότερου αθλητικού σωματείου της πόλης μας στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ, ένα γεγονός που προβάλει την συνεργασία μεταξύ των συλλόγων και των διοικήσεών τους», ανέφερε η ανακοίνωση.

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep