Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Καλύτερα να καταργηθούν»

Ο Γιάννης Παπακώστας τόνισε πως καλύτερα θα ήταν να καταργηθούν τα play off. Ο Γιάννης Παπακώστας τόνισε πως καλύτερα θα ήταν να καταργηθούν τα play off.

Ο Γιάννης Παπακώστας στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως είναι καλύτερα να καταργηθούν τα play off για να γλιτώσουν την ταλαιπωρία όλοι οι άνθρωποι που παίρνουν μέρος σε αυτά.

Εμφανώς εκνευρισμένος τόσο με όσα είπε ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκο Σαλευρής για την επίθεση στην φυσούνα, όσο και για την ταλαιπωρία όλων για μια διαδικασία που δεν έχει νόημα εμφανίστηκε ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Παπακώστας.

«Δεν είναι μια καλή μέρα για μας. Κάναμε την υποχρέωση μας και πήραμε μια μεγάλη νίκη, άλλος είναι ο στόχος που έχουμε όμως… Θα ήθελα σε ένα ακόμα παιχνίδι από την μεριά μου να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες της Παναχαϊκής, την διοίκηση και τον κόσμο, τους αξίζουν συγχαρητήρια για την τεράστια προσπάθεια που έγινε.

Πιστεύω πως καλύτερα να μην γίνονται play off, δεν είναι καλή γιορτή, ας παίρνουν το εισιτήριο κατευθείαν οι τρεις πρώτες ομάδες να μην ταλαιπωρούνται οι παίκτες και οι οικογένειες τους σε ένα μίνι- απογοητευτικό πρωτάθλημα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Συγχαρητήρια στην Καλλιθέα. Όσο για τον κ. Σαλευρή θα πρέπει πρώτα να σέβεται τους εργαζόμενους και να τα βάζει αυτούς που πρέπει. Προσωπικά δεν ήμουν στον χώρο. Δεν μπορώ να πω κάτι, ότι έγινε ή δεν έγινε γιατί δεν ήμουν εκεί και δεν έχω άποψη. Με αυτούς που πρέπει να τα βάζει ο κ. Σαλευρής. Φυσικά και δεν ήμουν εγώ»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep