Εκτός και ο Μωραϊτης

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Αιγινιακό. Ο Παναγιώτης Μωραΐτης βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Αιγινιακό.

Η Παναχαϊκή θα ταξιδέψει στο Αιγίνιο χωρίς τους τραυματίες και τον διεθνή Παναγιώτη Μωραϊτη που ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

[googlead][/googlead]

Με πρωινή προπόνηση στην Αγυιά ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για την αναμέτρηση της Κυριακής (27/05, 17:00) με τον Αιγινιακό στη βόρεια Πιερία. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών με τους Σούλη, Φουρλάνο, Στεργίδη, Βρονταρά, Βασιλείου, Μπιτσάκο, Μακρυδημήτρη και Ελευθεριάδη να μην συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Παράλληλα, ο τεχνικός των Αχαιών δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σωτηράκο που είδε κόκκινη κάρτα στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και τον Παναγιώτη Μωραΐτη που ενσωματώθηκε με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.

Στην αποστολή της Παναχαϊκής για τον τελευταίο αγώνα της φετινής Football League με τον Αιγινιακό την Κυριακή (27/5 – 17.00) βρίσκονται οι Χαλκιάς, Μπαμπούνης, Ντάσιος, Πολίμος, Μπουτζίκος, Πολυχρόνης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μασούρας, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Γκίνο, Αποστολόπουλος.

Last modified onΚυριακή, 27 Μάιος 2018 01:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep