Χωρίς Βρονταρά, Γκίνο

Με απουσίες η Παναχαϊκή στον αγώνα με τη Σπάρτη.

[googlead][/googlead]

Τη Σπάρτη αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/5, 17.00) η Παναχαϊκή στην Αγυιά. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Φουρλάνος, Στεργίδης, Βασιλείου, Μπιτσάκος, Μακρυδημήτρης και Ελευθεριάδης.

Προβλήματα προέκυψαν, ωστόσο και με δύο ακόμη παίκτες. Ο λόγος για τον Σπύρο Βρονταρά (αισθάνεται ενοχλήσεις στους περονιαίους του αριστερού του ποδιού και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση για εκτίμηση της κατάστασής του) και τον Δημήτρη Γκίνο (μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα για να προλάβει το ματς της Τετάρτης).

Εκτός αποστολής τέλος έμειναν οι Αγουρίδης και Μπούτιβας. Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής προπονήθηκαν το πρωί στην Αγυιά και νωρίς το απόγευμα αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο «ΤΖΑΚΙ».

Η αποστολή: Σούλης, Χαλκιάς, Μπαμπούνης, Ντάσιος, Πολίμος, Μπουτζίκος, Πολυχρόνης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Πλέγας, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μουστακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Αντωνακόπουλος, Μωραΐτης.

Last modified onΚυριακή, 13 Μάιος 2018 02:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep