Σειρά του 19ου Δημοτικού (pics)

Νέα επίσκεψη της Παναχαϊκής σε σχολείο.

Οι επισκέψεις αντιπροσωπείας της Παναχαϊκής σε σχολεία της περιοχής συνεχίζονται. Την Παρασκευή (27/04) οι Αχαιοί βρέθηκαν στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, φωτογραφήθηκαν με μαθητές και μοίρασαν αυτόγραφα και δώρα. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Για ακόμα μια φορά κοντά στους μικρούς μαθητές βρέθηκε χθες το πρωί αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και του Τεχνικού Επιτελείου της Παναχαϊκής, αποτελούμενη από τον Γενικό Αρχηγό Τάκη Κυριακόπουλο, τον στενό συνεργάτη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, Ηλία Κυριακίδη και τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Φωτάκη, Ηλία Πολίμο, Γιώργο Μουστακόπουλο και Νίκο Μασούρα.

Οι «κοκκινόμαυροι» αποδεχόμενοι πρόσκληση του 19ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Σχολικού Συγκροτήματος. Την αντιπροσωπεία της Παναχαϊκής υποδέχτηκε στο Σχολείο σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό με επικεφαλής τον Διευθυντή Γιώργο Μαρκάκη.

Οι μικροί μαθητές είχαν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα video, νέας παραγωγής, με την ιστορία της Παναχαϊκής ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με τους «κοκκινόμαυρους» παίκτες από τους οποίους μάλιστα πήραν αυτόγραφα αλλά και δώρα της αγαπημένης τους ομάδας».

Last modified onΣάββατο, 28 Απρίλιος 2018 12:27

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep