«Δεν άνοιξε μύτη»

Η απολογία της Παναχαϊκής για όσα έγιναν στα ματς με Καλλιθέα, Καραϊσκάκη Άρτας και ΟΦΗ.

[googlead][/googlead]

Ημέρα απολογίας ήταν η Δευτέρα (16/04) για την Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας βρέθηκε ενώπιον του πρωτοβάθμιου μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Football League για όσα γράφτηκαν στα φύλλα αγώνα με την Καλλιθέα, τον Καραϊσκάκη Άρτας και τον ΟΦΗ.

Κοινή γραμμή σε όλες τις υποθέσεις από τον νομικό, Δημήτρη Τσαούσογλου η άψογη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας της Πάτρας, θέση που υιοθέτησε και η Πρωτοδίκης, Μαρίνα Μπόζνου γενικά για τη στάση των φιλάθλων στη φετινή Football League.

Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στον αθλητικό δικαστή και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Ο Τσαούσογλου προσκόμισε υπομνήματα και για τις τρεις υποθέσεις. Σε ό,τι αφορά στο πανό που έγραφε: «Τα σάπια κελιά βρωμάν δημοκρατία. πάντα σε πόλεμο με την αστυνομία» και το οποίο είχε αναρτηθεί στο ματς με την Καλλιθέα ανέφερε:

«Δεν συμφωνούμε με το πανό. Δεν απευθύνεται, βέβαια, σε κάποιο πρόσωπο. Αναφέρεται στην Αστυνομία και τη δημοκρατία. Στείλαμε ανθρώπους της ασφάλειας και με πρωτοβουλία μας ζητήσαμε από τα μεγάφωνα να κατέβει. Η όλη καθυστέρηση ήταν 4 λεπτά. Ήταν ένα πολύ μικρό πανό και κακογραμμένο σε ένα πανί. Μέχρι να φτάσει η ασφάλεια στην απέναντι εξέδρα είχε κατέβει».

Για τον αγώνα με τον Καραϊσκάκη Άρτας και τη ρίψη ενός ρολού, ο δικηγόρος της ομάδας της Πάτρας υποστήριξε ότι ήταν χαρτί υγείας και είπε:

«Μας ακολούθησαν 400 άτομα σε εκείνο το παιχνίδι. Πέταξαν χαρτιά υγείας και με προτροπή του προπονητή μας και του γενικού αρχηγού το μάζεψαν οι παίκτες μας. Αν δείτε το βίντεο, κράτησε 36 δεύτερα. Δεν εμπόδισε στη διεξαγωγή του ματς».

«Ο κώδικας στην… είσοδο»

Η τρίτη υπόθεση ήταν η ρίψη ενός ποτηριού νερό στο ντέρμπι με τον ΟΦΗ. Ο Τσαούσογλου ανέφερε σχετικά:

«Δεν ακούμπησε κανέναν. Ένα ποτήρι χωρίς καπάκι δεν μπορεί να φτάσει τόσο μακριά, γιατί η κερκίδα απέχει 15 μέτρα από τον αγωνιστικό χώρο. Εμείς δεν έχουμε κυλικείο στο γήπεδο. Τα ποτήρια νερό επιτρέπονται. Μάλιστα, έχουμε αναρτήσει τις ποινές που προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας στην ιστοσελίδα μας, ενώ τα δίνουμε στους φιλάθλους μπαίνοντας για να προφυλάξουν την ομάδα μας.

Έγιναν στο γήπεδό μας δύο διαδοχικά ντέρμπι με τον Άρη και τον ΟΦΗ. Με τον Άρη δεχτήκαμε την ισοφάριση στο 88’ με ένα αμφισβητούμενο φάουλ και δεν άνοιξε μύτη. Έχουν συμμορφωθεί οι οπαδοί μας». Σε εκείνο το σημείο η Μπόζνου απάντησε: «Γενικά οι φίλαθλοι της Football League έχουν συμμορφωθεί…».

Και ο Τσαούσογλου συμπλήρωσε: «Μπαίνουν γυναίκες και παιδιά δωρεάν. Με τον Άρη είχαμε 8.000 κόσμο και με τον ΟΦΗ 5.500 και δεν συνέβη το παραμικρό».

Last modified onΤρίτη, 17 Απρίλιος 2018 01:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep