Νίκη για τη διαφορά ασφαλείας!

Η αποστολή της Παναχαϊκής για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Εκτός Γκίνο-Μπουτζίκος!

[googlead][/googlead]

Ξεκάθαρος στόχος της Παναχαϊκής είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει άνοδο. Έτσι, κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή (15/4) οι Αχαιοί πάνε αποκλειστικά για το τρίποντο, ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας που τους χωρίζει από την τέταρτη θέση. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της 26ης αγωνιστικής, για τον οποίο υπάρχουν απουσίες.

Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Νίκος Λουμπαρδέας, οι τραυματίες Μακρυδημήτρης και Σωτηράκος, αλλά και ο Στεργίδης που ταλαιπωρήθηκε στα μέσα της εβδομάδας από ίωση. ενώ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προχθεσινής προπόνησης και έκανε ράμματα στο πρόσωπο. Επίσης εκτός έμειναν οι Δημήτρης Αγουρίδης (ίωση), Αλέξανδρος Μπιτσάκος (πρόγραμμα αποκατάστασης), αλλά και οι Μπούτιβας και Μπαμπούνης.

Άξιο αναφοράς ότι δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή δύο παίκτες με γεμάτη χρονιά, οι Μπουτζίκος και Γκίνο, δίχως να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού ή τιμωρίας. Ήταν επιλογή του προπονητή, Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Η αποστολή, που αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο "Τζάκι", απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Πολίμος, Πολυχρόνης, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Ντάσιος, Φωτάκης, Φουρλάνος, Πλέγας, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Βασιλείου, Μωραΐτης.

Last modified onΣάββατο, 14 Απρίλιος 2018 16:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep