Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παπακώστας: «Τελικός στην Κρήτη»

Τη σπουδαιότητα του αγώνα με τον Πλατανιά στην Κρήτη επισήμανε ο Γιάννης Παπακώστας μετά το νικηφόρο ματς με την Καλλονή.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Πήραμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Θα μπορούσαμε να κλειδώσουμε το τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο, οπότε είχαμε 2-3 ευκαιρίες για να σκοράρουμε ξανά και να πάρουμε πιο άνετα το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως έπεσε η απόδοση, θέλοντας παράλληλα να διαφυλάξουμε το μηδέν στην άμυνα και να κρατήσουμε το πολύτιμο τρίποντο. Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη που θα το αντιμετωπίσουμε σαν τελικό. Όταν η διαιτησία είναι αντικειμενική δεν έχουμε πρόβλημα».

 

Αναλυτικά δήλωσε:

«Είχαμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια με διάστημα δυο μέρες και δεν έχεις την ευκαιρία όχι να προετοιμαστείς αλλά να πάρεις ανάσα.

Έτσι είναι δύσκολο να αναζητάς την ποιότητα, μπήκαμε δυνατά πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε ευκαιρίες, ήταν ένα ματς κέντρου χωρίς ιδιαίτερες φάσεις, δεν απειληθήκαμε ούτε στο β΄ μέρος και είχαμε την υπεροχή, το πάθος για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.

Τα καταφέραμε συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτε άλλο παρά το καθοριστικό ματς για μας στον Πλατανιά όπου πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα για την συνέχεια και να υλοποιήσουμε τον στόχο.

Ο τραυματισμός του Σκαρτσίλα μας στεναχώρησε όλους… Μπήκε να βοηθήσει αλλά αυτά έχει το επάγγελμα, σε μια φάση ανύποπτη τραυματίστηκε σοβαρά. Περαστικά στο παιδί.

Την προηγούμενη μέρα στο ξενοδοχείο δείξαμε το dvd του αγώνα με τον Πλατανιά για να τους δείξω ότι κάτι άλλο τους στέρησε το αποτέλεσμα και όχι η δική τους απόδοση.

Δεν βάζουμε κάτω το κεφάλι, ο κόσμος βοήθησε και μέσα σε λίγες ημέρες θα συγκεντρωθούμε. Έχουμε… ρεκόρ καρτών… μας στερούν παίκτες βασικούς δεν θα παίξουν και στο επόμενο ματς, ότι και να γίνει θα είμαστε συγκεντρωμένοι να δώσουμε και την ψυχή μας για να πάρουμε τη νίκη.

Όσο για τη νίκη της Καλλιθέας δεν έχω πάρει κομπιουτεράκι… με ενδιαφέρει μόνο το δικό μου παιχνίδι την Κυριακή οπωσδήποτε θέλουμε τη νίκη».

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιούνιος 2012 22:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep