Νοκ άουτ ο Μπουτζίκος

Ο αμυντικός της Παναχαϊκής, Νίκος Μπουτζίκος τέθηκε νοκ άουτ για το ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Εκτός του βασικού δεξιού μπακ, Γιώργου Ντάσιου η Παναχαϊκή θα στερηθεί στο ντέρμπι με τον Παναιγιάλειο και τον αριστερό ακραίο αμυντικό, Νίκο Μπουτζίκο. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, προσβλήθηκε από γαστρεντερίτιδα και αποκλείστηκε από την αποστολή των «κοκκινόμαυρων».

Ο τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανέφερε σχετικά με την αναμέτρηση της Μεγάλης Πέμπτης:

«Έχουμε μπροστά μας ένα τοπικό ντέρμπι και όπως κάθε ντέρμπι πρόκειται για κάτι ξεχωριστό. Είναι ένας αγώνας με ιδιαιτερότητες απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Είναι ένας δύσκολος αγώνας και για τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν διαφορετικούς στόχους και διαφορετικούς τρόπους για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Οι 3 βαθμοί θα είναι πολύ σημαντικοί, αλλά για να τους πάρουμε θα πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Εμείς όμως παίζουμε για την θέση που έχουμε και θέλουμε να κρατήσουμε. Παίζουμε για την ομάδα μας και για τον κόσμο μας. Αυτό τον υπέροχο κόσμο, που στέκεται δίπλα μας με μοναδικό τρόπο, όχι μόνο στις νίκες αλλά και στα δύσκολα».

Στη θύρα 2 οι οπαδοί

Οι φίλοι της Παναχαϊκής θα φιλοξενηθούν στη θύρα 2 του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ. Θα διατεθούν 500 εισιτήρια και θα υπάρχει ειδικό εκδοτήριο έξω από αυτή. Αναλυτικά:

«Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα (Πέμπτη 5/4/2018 ώρα 17.00) στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Football League στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο, από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και μετά από σχετική απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, ανακοινώνονται τα εξής:

Όσοι φίλαθλοι της Παναχαϊκής επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου από την Θύρα 2 του Γηπέδου και θα καταλάβουν το Νοτιοδυτικό Τμήμα της Δυτικής Κερκίδας του Σταδίου.

Για τους φιλάθλους της Παναχαϊκής θα διατεθούν σύμφωνα με την ίδια απόφαση έως 500 εισιτήρια τα οποία οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το εκδοτήριο που θα λειτουργήσει μόνο γι’ αυτούς έξω από την συγκεκριμένη Θύρα».

Last modified onΠέμπτη, 05 Απρίλιος 2018 11:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep