Τελευταίο χαρτί χωρίς Στεργίδη (photos)

Αποκλεισμός έκπληξη του Λυμπέρη Στεργίδη από τη αποστολή της Παναχαϊκή για το ματς με τον ΟΦΗ

[googlead][/googlead]

Ο αποκλεισμός του Λυμπέρη Στεργίδη ήταν η έκπληξη που επεφύλαξε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος κατά την ανακοίνωση της αποστολής τής Παναχαϊκής για το ματς με τον ΟΦΗ στην Αγυιά (Σάββατο 31/3, 15:00, ΕΡΤ3).

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει 20 συμμετοχές και 2 γκολ τη φετινή σεζόν στη Football League με τους Αχαιούς (17 ως βασικός) και μάλιστα ήταν στο αρχικό σχήμα της ομάδας στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Στο αμέσως προηγούμενο πάντως με τη Δόξα Δράμας (ήττα 2-0) αντικαταστάθηκε στο 52'...

Αυτή τη φορά δεν χώρεσε ούτε στην 20αδα της ομάδας από την οποία έμειναν εκτός και οι τιμωρημένοι Ντάσιος και Φουρλάνος, οι τραυματίες Βασιλείου, Μασούρας, Μπούτιβας, Μπαμπούνης και Μπιτσάκος, καθώς επίσης και ο Αγουρίδης. Παράλληλα, ο Ανδρέας Μαστραντωνάκης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κ20 για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ετσι την 20αδα που επέλεξε ο Οφρυδόπουλος για το ματς με τον ΟΦΗ απαρτίζουν οι Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Μακρυδημήτρης, Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Φωτάκης, Αργυρόπουλος, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Πολυχρόνης, Αντωνακόπουλος, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης, Κωνσταντακόπουλος, Αποστολόπουλος, Πλέγας και Κυνηγόπουλος.

Η αποστολή της Παναχαϊκής θα αποσυρθεί την Παρασκευή (30/3) το απόγευμα στο ξενοδοχείο «ΤΖΑΚΙ» και το Σάββατο θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθεια να αναρριχηθεί ξανά στην πρώτη προνομιούδο δυάδα. Στην παρούσα φάση βρίσκεται στο -10 από τον ΟΦΗ (τον προσεχή της αντίπαλο) και τον Αρη, οπότε κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα ψαλιδίσει σημαντικά τις πιθανότητες για come back.

Η ΠΑΕ ανέβασε και φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση (30/3).

Last modified onΠαρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 14:55

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep