Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Τέσσερις νίκες και άνοδο»

Ο Γιάννης Παπακώστας μίλησε για την αντεπίθεση που πρέπει να κάνει η Παναχαϊκή για να φτάσει στην άνοδο.

 

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Γιάννης Παπακώστας δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από τον διαιτητή.

«Γνωρίζαμε πως ερχόμασταν σε μια πολύ καλή έδρα για να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Θα έπρεπε να συνέλθουμε από την καταφανή αδικία της πρεμιέρας των με τον Πλατανιά. Ηταν πάρα πολύ δύσκολη η διαχείριση μέσα στα αποδυτήρια της στενοχώριας των ποδοσφαιριστών και τα σημάδια τους φάνηκαν σε κάποια σημεία και σήμερα. Για άλλη μια φορά, για δεύτερο συνεχόμενο ματς το έργο συνεχίστηκε χωρίς να έχει ευθύνη η Καλλιθέα που ήταν σπουδαία. Η Καλλιθέα έκανε πολύ καλή εμφάνιση, εμείς έχουμε για άλλη μια φορά δικαιολογημένα παράπονα. Μπορεί να μην έγιναν φάσεις που να επηρέασαν το σκορ άμεσα, αλλά έχουμε πάρα πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση που είχαμε από τον διαιτητή. Η κόπωση ήταν εμφανής, η φρεσκάδα έλειπε από την ομάδα. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, η Καλλιθέα είχε διαστήματα καλά στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να την κλείσουμε και να μην αφήσουμε διαδρόμους. Καταφέρανε να πετύχουμε ένα γκολ από ένα λάθος της αντίπαλης ομάδας και να πάμε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Αν είχαμε λίγο πιο υπεύθυνη αντιμετώπιση σε κάποιες φάσεις που θα μπορούσαμε να τελειώσουμε θα φτάναμε στο τρίτο γκολ. Βάλαμε έναν αμυντικό για να είμαστε γεμάτοι στην περιοχή και να βγαίνουν τα μαρκαρίσματα στο τέλος. Αναγκάστηκα να κάνω τρεις αλλαγές διότι ούτε ο μήνας είναι αυτός που πρέπει για να παίζεις ποδόσφαιρο, ούτε η ώρα. Εβγαλα τρεις παίκτες και μου ζήτησαν αλλαγή ακόμη δύο. Ο Ουταρά ήταν αναγκαστική αλλαγή και προσπάθησα να τον κρατήσω στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, έμειναν τέσσερα παιχνίδια στα οποία κρίνεται μια σεζόν και πρέπει όλοι μας να το συνειδητοποιήσουμε. Να ξεκινήσουμε από τώρα, να κάνουμε τέσσερις νίκες για να ανέβουμε στην κατηγορία».

Γιατί δεν ήταν καλή η αντιμετώπιση του διαιτητή;

«Δεν μου άρεσαν τα σφυρίγματα, τα εννέα επιθετικά φάουλ, οι κάρτες που δεχθήκαμε. Δεν μιλάω για εύνοια της Καλλιθέας, μιλάω για αδικία της δικής μου ομάδας. Δεν υπήρξαν φάσεις για να πω ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα, αλλά υπήρξαν πολλά σφυρίγματα λάθος. Εννέα επιθετικά φάουλ σε ένα ημίχρονο λες και ο Φουρτάδο ήταν ο παλαιστής της κατηγορίας».

Η ολιγωρία στην άμυνα στο τρίτο γκολ που οφείλεται;

«Προσπαθείς να τελειώσεις το αποτέλεσμα, ξέρεις πως ο αντίπαλος θα κάνει κάποιες προσπάθειες στην περιοχή, βάζεις τρίτο ψηλό για να τελειώσεις το παιχνίδι και να μην πάρουν κεφαλιά. Αν δεν είχα βάλει τρίτο θα το είχα μετανιώσει, ήθελε λίγα λεπτά, αναγκαστικές ήταν οι αλλαγές έτσι και αλλιώς. Η ολιγωρία σε αυτό το λεπτό δεν μπορεί να συγχωρεθεί».

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή δεν φάνηκε.

Το είπα και εγώ, είχε τις ευκαιρίες η Καλλιθέα, έπαιξε πολύ καλά. Σας είπα πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τα αποδυτήρια μετά από όλα όσα είχαν γίνει στο ματς με τον Πλατανιά. Για εμένα ήταν η πρώτη φορά που συνάντησα τέτοια δυσκολία για να διαχειριστώ τους ποδοσφαιριστές. Μέχρι και χθες ήμουν προβληματισμένος για την εικόνα της ομάδας. Αυτό που προσπάθησα σήμερα να τους μεταφέρω είναι να προσέξουν στα πρώτα δεκαπέντε, είκοσι λεπτά να μην βγάλουν την εικόνα που έβλεπε στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια. Ηταν πάρα πολύ δύσκολο για εμένα.

Last modified onΔευτέρα, 18 Ιούνιος 2012 23:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep