«Ιδιαίτερο παιχνίδι»

Ο Λυμπέρης Στεργίδης μίλησε για το ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον Άρη και τον Κώστα Κατσουράνη. 

[googlead][/googlead]

Η αναμέτρηση με τον Άρη βρίσκεται προ των πυλών για την Παναχαϊκή. Ένας από τους παίκτες «κλειδιά» των Πατρινών , ο Λυμπέρης Στεργίδης «φιλοξενήθηκε» στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5», όπου κατάθεσε την άποψή του για την «μάχη» με τον πρωτοπόρο της Football League. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση της ομάδας:

«Δεν έχουμε προβλήματα. Είμαστε ετοιμοπόλεμοι».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Από την αρχή της χρονιάς κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά. Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι καθώς παίζουν δύο ιστορικές ομάδες».

Για το ματς στον γύρο:

«Στον πρώτο γύρο το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό το παιχνίδι. Είχε τακτική πολύ και από τους δύο προπονητές. Εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ο Άρης ήταν στο δεύτερο. Θεωρώ ότι και πάλι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για το εάν είναι τελικός το παιχνίδι:

«Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς. Πιστεύω πάντως ότι έχει πολλά παιχνίδια ακόμα το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό εάν μια από τις δυο ομάδες πάρει τη νίκη».

Για τον Κώστα Κατσουράνη:

«Ζει και αυτός με το δικό του τρόπο το παιχνίδι. Όταν βλέπεις έναν πρωταθλητή Ευρώπης να ζει με τόσο άγχος το παιχνίδι είναι λίγο περίεργο. Εμάς ο Κώστας μας βοηθάει πολύ μέσα στο παιχνίδι και είναι σημαντικός για εμάς».

ΠΗΓΗ: Metrosport.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep