Αφιέρωση σε εμβληματικό φίλαθλο

Η Παναχαϊκή αφιέρωσε το διπλό στα Περιβόλια στον εμβληματικό φίλαθλο Παναγιώτη Κωστόπουλο που γυρίζει την Ελλάδα με το αναπηρικό του καροτσάκι για χάρη της αγαπημένης του ομάδας.

[googlead][/googlead]

«Πάνο γερά στα πόδια σου ξανά!» είναι το σύνθημα που δονεί την ατμόσφαιρα στην Αγυιά στα εντός έδρας παιχνίδια της Παναχαϊκής προς τιμήν του Παναγιώτη Κωστόπουλου.

Στο εμβληματικό οπαδό της ομάδας -που γυρίζει με το αναπηρικό του καροτσάκι την Ελλάδα για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα- αφιερώθηκε και η νίκη επί του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού στα Περιβόλια (1-2).

Αναλυτικά το ποστάρισμα της ΠΑΕ στο Facebook που συνοδευόταν και από μία φωτογραφία που έδειχνε τον Παναγιώτη να βλέπει στη τηλεόραση την Παναχαϊκή.

«ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!

Στον εμβληματικοτερο οπαδό της Παναχαϊκής Παναγιώτη Κωστόπουλο αφιερώνουν οι "κοκκινόμαυροι" ποδοσφαιριστές τη σημερινή νίκη στα Χανιά με την ευχή να είναι σιδερένιος και σύντομα κοντά μας!»

Να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Κωστόπουλος είχε σοβαρό τροχαίο ατύχημα το 2006 (ως συνοδηγός). Από τη σύγκρουση μετακινήθηκε ο σπόνδυλός του και έμεινε τετραπληγικός σε ηλικία 26 ετών.

Με ατσάλινη θέληση όμως κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή του και αντλεί δύναμη και από την Παναχαϊκή!

 

Last modified onΤετάρτη, 14 Μάρτιος 2018 10:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep