Αμφίβολος ο Σούλης

Η Παναχαϊκή ενημέρωσε λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Καλλιθέα (4/3) ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Βασίλη Σούλη.

[googlead][/googlead]

Ο τερματοφύλακας Βασίλης Σούλης συμπεριλήφθηκε στην 20αδα της Παναχαϊκής για το ματς με την Καλλιθέα (4/3, 15:00) στην Αγυιά, ωστόσο όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ λίγες ώρες πριν από τη σέντρα η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

«Οι ενοχλήσεις που ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της περασμένης αγωνιστικής στα Τρίκαλα, δεν επέτρεψαν στον Βασίλη Σούλη να παρακολουθήσει κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα της εβδομάδας.

Το γεγονός αυτο καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι της Παναχαϊκής με την Καλλιθέα» ανέφερε στην ενημέρωσή της η ομάδα.

Στην 20αδα, πάντως, έχουν συμπεριληφθεί ούτως ή άλλως και οι τερματοφύλακες Σπύρος Βρονταράς και Κώστας Χαλκιάς. Ο πρώτος ήταν βασικός στο πρωτάθλημα μέχρι και την 9η αγωνιστική (20/12) που αποβλήθηκε στην Καλαμαριά (έκτοτε μονιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα ο Βασίλης Σούλης), ενώ ο πολύπειρος Χαλκιάς έχει αγωνιστεί μόνο στο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep