«Ξέφυγε το μπάτζετ, αλλά...»

Το μήνυμα του Κώστα Μπακαλάρου για το μπάτζετ της Παναχαϊκής και τον στόχο της Συμμαχίας.

[googlead][/googlead]

Στην παραδοχή ότι το μπάτζετ της Παναχαϊκής μεγάλωσε και ο προϋπολογισμός έχει ξεφύγει προχώρησε ο Κώστας Μπακαλάρος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με δήλωσή του στην ιστοσελίδα «sportfmpatras.gr» σημείωσε, πάντως, ότι η Παναχαϊκή Συμμαχία κάνει ό,τι πρέπει και όταν έρθει η ώρα να φύγει, δεν θα οφείλει ούτε ευρώ σε κανέναν.

Συγκεκριμένα, ο Μπακαλάρος ανέφερε:

«Η αλήθεια είναι ότι το μπάτζετ έχει μεγαλώσει και έχουμε ξεφύγει από τον προϋπολογισμό που είχαμε κάνει. Όμως η ομάδα να πηγαίνει καλά και η Συμμαχία θα κάνει αυτό που πρέπει.

Η Συμμαχία πάντα προσπαθεί για το καλύτερο και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Όταν έρθει η ώρα να φύγουμε δεν θα οφείλουμε ούτε ένα ευρώ σε κανέναν και θα έχουμε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα στην ομάδα».

Έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο, λέγοντας:

«Μπαίνουμε σε μια σειρά κρίσιμων αγώνων. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή την Καλλιθέα. Θέλουμε ο κόσμος τώρα να στηρίξει την ομάδα, να έρθει και να γεμίσει το γήπεδο και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος».

Πηγή: sportfmpatras.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 15:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep