«Να ανέβει κι ας με έχει πικράνει»

Η ευχή του Αντώνη Νικοπολίδη για την Παναχαϊκή και η αναφορά στις πίκρες του παρελθόντος.

[googlead][/googlead]

Στο περιθώριο της βράβευσης του από την ΕΠΣ Αχαΐας το βράδυ της Τετάρτης 21/2 ο Αντώνης Νικοπολίδης ευχήθηκε να ανέβει στη Super League η Παναχαϊκή των φίλων του Κώστα Κατσουράνη και Κώστα Χαλκιά, παρ' ότι τον έχει πικράνει -όπως υπενθύμισε- στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

«Ευχαριστώ την ΕΠΣΑ για την πρόσκληση και την τιμή. Συγχαρητήρια σε όσους βραβεύονται. Θα πω αυτό που πάντα πίστευα: το ερασιτεχνικό είναι ο αιμοδότης των Εθνικών ομάδων.

Όλα τα παιδιά που είχα συμπαίκτες το 2004 ξεκίνησαν από το ερασιτεχνικό. Από το μεράκι σας και την αγάπη σας εξαρτάται αν θα έχουμε νέους πρωταθλητές, αλλά κυρίως παιδιά που θα αγαπάνε το ποδόσφαιρο και αυτά που πρεσβεύει.

Το ποδόσφαιρο δεν είναι τα τατουάζ και άλλα τέτοια. Είναι πολλά περισσότερα.

Εύχομαι στο τέλος της χρονιάς η Παναχαϊκή των φίλων μου να ανέβει Σούπερ Λιγκ, αν και με έχει πικράνει αρκετές φορές όταν έχουμε παίξει αντίπαλοι, όταν ήμουν παίκτης».

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης επισκέφτηκε ως παίκτης του Παναθηναϊκού έξι φορές την Πάτρα με απολογισμό 3-1-2. Στις 13/10/1996 ηττήθηκε 3-1, στις 3/5/2000 έχασε 1-0 (με γκολ του Κώστα Κατσουράνη που επηρέασε καταλυτικά και την έκβαση εκείνου του πρωταθλήματος το οποίο κατέληξε στον Ολυμπιακό), ενώ στις 23/2/2002 περιορίστηκε σε λευκή ισοπαλία.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep