«Παίκτες για όλες τις συνθήκες»

Η δήλωση του κόουτς της Παναχαϊκής Σωκράτη Οφρυδόπουλου -που αποθεώνει τους παίκτες του- ανήμερα του ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

[googlead][/googlead]

Ομάδα που μπορεί να προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες, επειδή έχει τους ιδανικούς παίκτες είναι η Παναχαϊκή σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η τοποθέτηση του κόουτς των Αχαιών κοινοποιείται από την ΠΑΕ ανήμερα ενός αγώνα (λίγες ώρες πριν από τη σέντρα). Την προηγούμενη αγωνιστική είχε δοθεί στη δημοσιότητα την παραμονή του ματς με τον Πανσερραϊκό αργά το βράδυ.

Αναλυτικά η δήλωση για το εκτός έδρας ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (11/2, 15:00, ΕΡΤ3):

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία είναι μια απο τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος.

Διαθέτει παίκτες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με ποιότητα και να διακριθούν.

Εμείς είμαστε μια ομάδα που επιθυμεί να παίξει ποδόσφαιρο, θέλει καλό γήπεδο αλλά παράλληλα είμαστε και μια ομάδα που μπορεί να προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες που θα βρει. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε τους ιδανικούς παίκτες.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν κάνει αρκετά σημαντικά πράγματα και κάθε εβδομάδα προσπαθούν μέχρι το τέλος για τη νίκη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας για το ζεστό χειροκρότημα στα παιδιά μας ακόμα και όταν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Τους ευχαριστούμε και θα τους το ανταποδίδουμε κάθε Κυριακή με την μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Φεβρουάριος 2018 12:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep