Με τη δύναμη της… Αγυιάς

Στην 20αδα της Παναχαϊκής για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανασερραϊκό ο Κώστας Αποστολόπουλος. 

[googlead][/googlead]

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για την Παναχαϊκή στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (4/2, 15:00) με τον Πανσερραϊκό. Οι Αχαιοί είδαν μετά την ισοπαλία με την Σπάρτη την απόστασή τους από τον ΟΦΗ να μειώνεται στο τρίποντο και έτσι θέλουν να βγάλουν χωρίς απώλειες ακόμα ένα ματς στην Αγυιά.  

Στον αγωνιστικό τομέα, είδηση αποτελεί η επιστροφή του Κώστα Αποστολόπουλου στην αποστολή μιας και δεν είχε ταξιδέψει μεσοβδόμαδα στην Λακωνία λόγω τραυματισμού. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Μπαμπούνης, Κωνσταντακόπουλος και Μπούτιβας (συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Κ19 για τον αγώνα με τον ΟΦΗ), οι τραυματίες Φουρλάνος, Μπιτσάκος καθώς και οι Αγουρίδης, Κυνηγόπουλος, Αντωνακόπουλος, Πολυχρόνης και Πλέγας. 

Έτσι την 20αδα αποτελούν οι: Βρονταράς, Σούλης, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Ντάσιος, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Φωτάκης, Γκίνο, Μουστακόπουλος, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μασούρας, Αποστολόπουλος, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Βασιλείου, Μωραΐτης.

«Ρυθμός και συγκέντρωση»

Ο τεχνικός, Σωκράτης Οφρυδόπουλος στην καθιερωμένη δήλωσή του ανέφερε: «Μετά την ισοπαλία στη Σπάρτη έχουμε αύριο τον προτελευταίο εντός έδρας αγώνα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Θέλουμε με την ίδια νοοτροπία να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τους αντιπάλους μας στην Αγυιά.

Απέναντί μας θα έχουμε μια ιστορική ομάδα, τον Πανσερραϊκό και όπως σε όλους τους αγώνες, έτσι και σε αυτόν, θέλουμε να έχουμε υψηλό ρυθμό, κινητικότητα και συγκέντρωση έως το τέλος. Ευχαριστούμε πολύ τους οπαδούς μας για την ένθερμη υποστήριξη τους και την παρουσία τους στη Σπάρτη. Τους περιμένουμε και αύριο στην Αγυιά».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 04 Φεβρουάριος 2018 11:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep