«Είμαστε ευλογημένοι»

Ο Παναγιώτης Μωραΐτης για την έως τώρα πορεία της Παναχαϊκής και το πρωτάθλημα της Football League.

[googlead][/googlead]

Απέφυγε να μιλήσει για άνοδο ο Παναγιώτης Μωραΐτης. Ο πρώτος σκόρερ της Παναχαϊκής φιλοξενήθηκε στην εκπομπη «Pressing» στην ΕΡΤ3 και δήλωσε ότι στόχος των «κοκκινόμαυρων» είναι να γίνονται καλύτερη ομάδα και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος καλύτεροι άνθρωποι και ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Για τη Football League και τις ευκαιρίες που δίνει σε Έλληνες:

«Η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν. Παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα, να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, παίκτες και καλύτερη ομάδα»

«Παίζουν αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές και μικροί σε ηλικία. Αυτό είναι το σωστό, ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ούτως ή άλλως. Πρέπει να ξεκινήσει και στην Α' Εθνική, να υπάρχει πιο πολύ ελληνικό στοιχείο. Να παίρνουν οι πιο μικροί ευκαιρίες και να παίξουν σε πιο υψηλό επίπεδο».

Αν περίμεναν αυτή τη συγκομιδή ή αν προέκυψε στην πορεία πως μπορεί η Παναχαϊκή να διεκδικήσει την άνοδο:

«Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια από πέρυσι. Η ομάδα ξεκίνησε από το μηδέν. Παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε κάθε μέρα, να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι, παίκτες και καλύτερη ομάδα.

«Μας διηγείται τις εμπειρίες του, κάποια λάθη που μπορεί να έκανε, ώστε να μην τα κάνουμε εμείς, ώστε να γίνουμε καλύτεροι ποδοσφαιριστές και να παίξουμε σε πιο υψηλό επίπεδο»

Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και παίζουν για τη νίκη. Κάθε μία έχει διαφορετικό στόχο. Ο δικός μας είναι να γινόμαστε καλύτερη ομάδα, να προπονούμαστε σκληρά και να γινόμαστε καλύτεροι παίκτες κι εμείς. Η ομάδα θέλει να ανέβει σιγά σιγά επίπεδο σε όλους τους τομείς και αυτό θα γίνει μελλοντικά. Κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι».

Για το στραβοπάτημα του Άρη:

«Το Καραϊσκάκη ήταν δύσκολη ομάδα. Εμείς καταφέραμε να τους κερδίσουμε, ήμασταν καλοί. Σίγουρα το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και έχει πολύ δρόμο. Είναι ακόμα νωρίς».

Σας προκαλεί ένα δέος ο Κώστας Κατσουράνης; Σας εμπνέει;

«Ο κόσμος στο δικό μας γήπεδο είναι πολύς. Σε κάθε αγώνα είναι εκεί, μας στηρίζει και αυτό δεν μας προκαλεί άγχος. Είναι κάτι που μας δίνει δύναμη»

«Σίγουρα. Μας διηγείται τις εμπειρίες του, κάποια λάθη που μπορεί να έκανε, ώστε να μην τα κάνουμε εμείς, ώστε να γίνουμε καλύτεροι ποδοσφαιριστές και να παίξουμε σε πιο υψηλό επίπεδο».

Αν η παρουσία πολύ κόσμου δημιουργεί μεγαλύτερες ευθύνες:

«Ο κόσμος στο δικό μας γήπεδο είναι πολύς. Σε κάθε αγώνα είναι εκεί, μας στηρίζει και αυτό δεν μας προκαλεί άγχος. Είναι κάτι που μας δίνει δύναμη. Σε κάθε αγώνα, είτε εντός, είτε εκτός είναι εκεί».

Πώς εισπράττει τις καταγγελίες για στημένα ματς:

«Εμείς είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε σε μια υγιή ομάδα, μας τα παρέχει όλα και είναι μια καθαρή ομάδα»

«Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα. Καλό είναι να μη γίνονται για να προχωρήσει μπροστά το ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε ευλογημένοι που βρισκόμαστε σε μια υγιή ομάδα, μας τα παρέχει όλα και είναι μια καθαρή ομάδα».

Ποια ομάδα ξεχωρίζει μεταξύ των φαβορί για την άνοδο:

«Όχι, όλες είναι δύσκολες. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, τα Τρίκαλα ανεβαίνουν, η Σπάρτη που έχει 17 βαθμούς. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια. Είναι πολύ νωρίς. Υπάρχουν υγιείς και πολύ καλές ομάδες. Είναι πολύ καλό πρωτάθλημα και ενδιαφέρον».

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ή ΑΕΚ είναι πιο κοντά στον τίτλο;

«Είναι πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Βλέπουμε τον Ατρόμητο έχει δυναμώσει και στην πορεία θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον».

Μία ευχή που θα ήθελε να κάνει:

«Εύχομαι υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Ο κόσμος να γεμίζει τα γήπεδα και να βοηθά ο καθένας την ομάδα που υποστηρίζει».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 23 Ιανουάριος 2018 13:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep