«Φρεσκάραμε σε καίρια σημεία»

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στους οπαδούς της Παναχαϊκής ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος Ιδιαίτερη μνεία έκανε στους οπαδούς της Παναχαϊκής ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

Στο... φρεσκάρισμα της Παναχαϊκής στάθηκε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Τι είπε για τις αλλαγές.

[googlead][/googlead]

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της έκανε η Παναχαϊκή στην Άρτα σύμφωνα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα είχαμε ένα πάρα πολύ σημαντικό για εμάς και δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που έχει πάει πάρα πολύ καλά στις πρώτες αγωνιστικές και ως νεοφώτιστη. Ένα πράγμα που δυσχέραινε την προσπάθειά μας ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος. Αυτό, βέβαια, ισχύει και για τις δύο ομάδες.

Για εμάς δεν είναι μόνο το σήμερα. Προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα και ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε αυτό τον αγώνα με αυτοπεποίθηση, με σιγουριά. Το μόνο που θέλω να πω είναι πολλά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Έκαναν τεράστια προσπάθεια, ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τους σήμερα και δίκαια νομίζω με βάση τη ροή του αγώνα πήραμε τη νίκη. Ο Καραϊσκάκης είχε μία ευκαιρία προς το τέλος του αγώνα σημαντική. Εμείς είχαμε και ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, γιατί το 0-1 είναι εύθραυστο.

Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι. Τα παιδιά ανταπεξήλθαν στις συνθήκες του αγώνα. Κάποια στιγμή με τα δύο σέντερ φορ, αν το πάμε και λίγο τακτικά, βάλαμε και τρίτο στόπερ και πήγαμε σε 5-4-1, φρεσκάραμε πολύ την ομάδα μας σε καίρια σημεία, βοήθησαν και οι αλλαγές μας και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς και την ομάδα τους. Κάνουν εξαιρετική προσπάθεια. Να συγχαρώ τους παίκτες μας που ήταν εξαιρετικοί. Μας βοήθησε και μας ώθησε στη νίκη ο κόσμος που έρχεται σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι. Και στην Αγυιά γεμίζει το γήπεδο. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, που ήταν και σήμερα στην Άρτα, όπως έχουν κάνει όλη τη χρονιά φέτος σε όλα τα δύσκολα ματς που έχουμε δώσει».

Ο νεοαποκτηθείς, Στέλιος Βασιλείου δήλωσε:

«Η ομάδα μας έκανε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο, σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Αλλά όπως παίζαμε εμείς, έτσι έπαιζαν και οι αντίπαλοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Είμαι λίγες μέρες, αλλά αυτό που έχω καταλάβει από την πρώτη μέρα είναι πως είμαστε μία οικογένεια.

Είμαστε πειθαρχημένοι στο πλάνο του προπονητή και πιστεύω ότι με τις σωστές οδηγίες που έχουμε και με τη σκληρή δουλειά θα πάνε όλα καλά και στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 14 Ιανουάριος 2018 22:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep