Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γλίτωσε στο...τσακ η Παναχαϊκή

Χάρη στον δήμαρχο του Πύργου εξασφάλισε αδειοδότηση η ΠΑΕ Παναχαϊκή για την άνοδο στη Superleague.

Κι αυτό διότι ο δήμος Πατρέων την αγνόησε, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και στην οποία ανέφερε ότι καταγγέλει τον δήμαρχο της Πάτρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση είχε ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλει τον δήμαρχο Πατρέων, κ. Δημαρά, τον αντιδήμαρχο κ. Κωστόπουλο και τη γραμμετέα του δημάρχου, κα Φάκου, διότι σήμερα (8/6) τελευταία ημέρα προθεσμίας του πλήρους φακέλου για την αδειοδότηση στην ΕΠΟ δεν έκαναν αποδεκτό το από 8ημέρου υποβληθέν αίτημα της ΠΑΕ για την παραχώρηση ως εναλλακτική έδρα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας γι τους αγώνες της Superleague το Παμπελοπονησσιακό Στάδιο.


Αποτέλεσμα αυτής της αρνήσεως ήταν ο φάκελος της ΠΑΕ για την αδειοδότηση να είναι ελλιπής, γιατί το έγγραγο για την παραχώρηση της εναλλακτικής έδρας είναι απολύτως αναγκαίο και απαραίτητο. Τα τρία ως άνω πρόσωπα καθημερινά αγνοούσαν τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γερόλυμο, η δε κα Φάκου του είπε ότι ο δήμαρχος και ο κ. Κωστόπουλος έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα θέματα από την αδειοδότηση της Παναχαϊκ'ης και βέβαια ότι πρέπει να συνεδριάσει το Δ.Σ. για να αποφασίσουν αν θα παραχωρηθεί το Παμπελοπονησσιακό Στάδιο σαν έδρα.

 

Προ του κινδύνου απορρίψεως του αιτήματος για την αδειοδότηση, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή απευθύνθηκε στον δήμαρχο Πύργου κ. Παρασκευόπουλο, ο οποίος με αστραπιαίες ενέργειες συγκαλώντας τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου Πύργου και σε διάστημα 2 ωρών, παραχώρησε ως εναλλακτική έδρα το Δημοτικό στάδιο Πύργου, τονίζοντας ότι είναι αυτονόητη ενέργεια γι' αυτόν. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την απόλυτη ευγνωμοσύνη της στον δήμαρχο Πύργου κ. Παρασκευόπουλο γιατί με τις δικές του ενέργειες κατάφερε η Παναχαϊκή να καταθέσει το φάκελο και έτσι να έχει το δικαίωμα συμμετοχής για την άνοδό της στη Superleague».

Last modified onΠαρασκευή, 08 Ιούνιος 2012 16:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep