Η Premier και ο... 15ος παίκτης!

Οι ύμνοι της Παναχαϊκής στο Facebook για την παρουσία του κόσμου (και) στο ματς με τον Παναιγιάλειο.

[googlead][/googlead]

Πληρότητα που παραπέμπει σε άλλες χώρες παρουσιάζουν οι εξέδρες στο γήπεδο της Αγυιάς και η Παναχαϊκή συνέχισε να υμνεί μέσω Facebook τον κόσμο, τον... 15ο παίκτη της!

Παρουσιάζοντας μάλιστα φωτογραφικά καρέ από τη γεμάτη σκεπαστή κερκίδα στο ματς με τον Παναιγιάλειο (2-0) διευκρίνισε οτι δεν είναι αγώνας... Europa League ή Premier League.

Αναλυτικά τα δύο ποσταρίσματα της ΠΑΕ:

«ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΥΙΑ

Δεν είναι αγώνας Europa League… Ούτε αγώνας Premier League… Εδώ είναι Αγυιά…. Εδώ παίζει η Παναχαϊκή και δεν πέφτει καρφίτσα… Χιλιάδες κόσμος, γεμάτη σκεπαστή… Εικόνα που θα ζήλευαν οι περισσότερες ομάδες της Super League… Εικόνα από τον αποψινό αγώνα με τον Παναιγιάλειο… Μια φωτογραφία, χιλιάδες λέξεις…!

ΠΩ, ΠΩ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ...!!!

Συγκλονιστικός όπως πάντα! 13ος, 14ος, 15ος... παίκτης. Τι κι αν έβρεχε όλη μέρα. Η Αγυιά δεν πλημμύρισε από βροχ,ή αλλά από κόσμο. Χιλιάδες όπως κάθε φορά...

Με φωνές, συνθήματα, τραγούδια... Ενενήντα λεπτά ασταμάτητα... Ένας κόσμος συγκλονιστικός που έσπρωξε την ομάδα στη νίκη... Ο «κοκκινόμαυρος» κόσμος που το απέδειξε για μια ακόμα φορά... Μέσα στην Αγυιά δεν περνάει κανείς...»

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep