«Τρομακτικές αλλαγές»

Η Παναχαϊκή ενωμένη μπορεί να πετύχει πολλά σύμφωνα με τον Λυμπέρη Στεργίδη.

[googlead][/googlead]

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της χρονιάς, στον στόχο της Παναχαϊκής που φτάνει μέχρι το... επόμενο ματς και τις ραγδαίες αλλαγές στις συνθήκες μίλησε ο Λυμπέρης Στεργίδης. Ο εκ των αρχηγών της πατρινής ομάδας μίλησε στον ΣΠΟΡ Fm Πάτρας 96,3 και έστειλε μήνυμα ότι οι «κοκκινόμαυροι» ενωμένοι μπορούν να πετύχουν πολλά. Αναλυτικά είπε:

Για το τι σημαίνουν οι έξι βαθμοί και το μυστικό της επιτυχίας:

«Οι έξι βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια. Πιστεύω πως το μυστικό είναι η ομοιογένεια, το παθος και η αυτοθυσία που βγάζουμε ο ένας για τον άλλο. Σίγουρα δεν μπορούμε να χαρούμε τη νίκη μετά τον τραυματισμό του Αλέξανδρου. Μας στενοχώρησε πολύ το γεγονός. Κοιτάζουμε το επόμενο ματς».

Για το αν έδωσε ώθηση η νίκη επί των Τρικάλων στην πρεμιέρα:

«Κάθε νίκη δίνει και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Πιστεύουμε ο ένας στον άλλο, παλεύουμε ο ένας για τον άλλο, έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα και το δείχνουμε στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε καλά και το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι ο επόμενος αγώνας. Είμαστε χαρούμενοι που δίνουμε χαρά στον κόσμο. Και στην Καλλιθέα ήταν φοβερός».

Πώς ένιωθαν οι παίκτες όταν άκουγαν το καλοκαίρι ότι πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα:

«Γιατί να μη βγάλει ξανά δικά της νέα μεγάλα ονόματα η Παναχαϊκή; Πιστεύω ότι οι νεαροί παίκτες έχουν ταλέντο και λαμπρό μέλλον».

Για το σοκ με τον τραυματισμό του Μπιτσάκου:

«Καταλάβαμε ότι είχε χτυπήσει σοβαρά ο Αλέξανδρος, αλλά δεν ξέραμε μέχρι να μας ενημερώσουν. Στο τέλος όλοι ρωτούσαμε όλοι. Μόλις σφύριξε ο διαιτητής στο τέλος ρωτήσαμε και τα νέα δεν μας άφησαν να χαρούμε τόσο τη νίκη. Όταν ένα μελος της οικογένειάς σου χτυπάει δεν μπορείς το χαρείς. Από δω και πέρα θα παίζουμε και για τον Αλέξανδρο. Του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Για το πού μπορεί να φτάσει η Παναχαϊκή:

«Έχουμε ένα μοτίβο από πέρυσι. Δεν μιλάμε για το μέλλον. Επόμενος στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι. Να τα δώσουμε όλα. Κάθε ματς ξεχωριστά. Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως θα τα δίνουμε όλα για τη νίκη σε κάθε ματς. Το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Δεν μπορούμε να πούμε τι θα γίνει στο τέλος».

Για τις μέρες της μιζέριας που έχει ζήσει και την αλλαγή της προσδοκίας:

«Οι αλλαγές είναι τρομακτικές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Πλεόν ο ποδοσφαιριστής ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Υπάρχει οργάνωση σε όλα και συνέπεια οικονομική. Αυτό εξασφαλίζει ασφάλεια στον ποδοσφιροστή και τρόπο σκέψης μόνο γύρω από το ποδόσφαιρο. Σημαντικό αυτό και σπάνιο στις μέρες μας στο μεγαλύτερο ποσοστό των ομάδων».

Για τον Κώστα Κατσουράνη:

«Έχει γυρίσει όλα τα γήπεδα, έχει παίξει στο υψηλότερο επίπεδο, ξέρει πολλά και αυτό βοηθάει την ομάδα και ειδικά τους μικρούς με τις συμβουλές για το μέλλον. Εμείς σε νεαρότερη ηλικία δεν είχαμε έναν άνθρωπο όπως ο Κώστας για να μας συμβουλεύει».

Για τον κόσμο:

«Μας έδωσε μεγάλη ώθηση ο κόσμος στην Καλλιθέα. Θυμήθηκα το 2009, το 0-2. Από τότε είχα να δω τόσο κόσμο σε εκτός έδρας ματς. Ήταν φοβερός. Μας στηρίζει πολύ από πέρυσι και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε χαρά. Δεν έχουμε παράπονο από την παρουσία του. Ελπίζουμε να είναι κοντά μας και την Κυριακή με τον Εργοτέλη, μία δύσκολη και καλή ομάδα. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Για την εικόνα του πρωταθλήματος:

«Βλέπω ότι όλες οι ομάδες είναι δυνατές ειδικά στην έδρα τους. Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».

Για τη δική του ανεβασμένη απόδοση:

«Με κάνει χαρούμενο και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Πιστεύω, όμως ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον παίκτη και στα δύο παιχνίδια. Όλοι έδωσαν την ψυχή τους. Ακόμη και αυτοί που δεν είχαν έρθει. Είμαστε μια γροθιά και βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Για το μυστικό των καλών αποδυτηρίων:

«Είμαστε μία οικογένεια, μικροί μεγάλοι, και αυτό νομίζω ότι βγαίνει στο γήπεδο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 07 Νοέμβριος 2017 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep