Με κόσμο στο «Ελ Πάσο»

Την συμπαράσταση των οπαδών της θα έχει η Παναχαϊκή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καλλιθέα. 

[googlead][/googlead]

Το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο της Παναχαϊκής. Έτσι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος και οι παίκτες του αναμένεται να έχουν την συμπαράσταση των οπαδών τους στον κυριακάτικο εκτός αγώνα με την Καλλιθέα (5/11). Μάλιστα ήδη ο σύνδεσμος οπαδών των «Αχαιών», οι «Nortenos» εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία έκαναν γνωστό πως διοργανώνουν εκδρομή για το «Γρ. Λαμπράκης».

Αναλυτικά: «Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με τον δεύτερο αγώνα να πραγματοποιείται στην Καλλιθέα, στο «Ελ Πάσο» , την Κυριακή 5/11 ,ώρα 15.00. Ο σύνδεσμος θα είναι εκεί στο πρώτο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν, διοργανώνοντας εκδρομή. Με την ψυχολογία στα ύψη μετα τη νίκη στην πρεμιέρα, πάμε για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Η ομάδα αξίζει την στήριξη όλων μας. ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΥΙΑ .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ στο στέκι μας (Κιλκίς 79-81), ΤΕΤΑΡΤΗ (22.00-24.00) & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (21.00 -23.00).

Υ.Γ Στην επιλεκτική ευαισθησία της Ερασιτεχνικής ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, μέσω ανακοίνωσης, αναφέρουμε οτι υιοθετούμε απόλυτα την ανακοίνωση, που έβγαλε. Αναμένουμε μήνες τώρα, να δούμε και την ευαισθησία τους προς τα μέλη του Δ.Σ. που ξεφτιλίζουν το Ιστορικό Σωματείο μας, φορώντας πράσινες φανέλες…»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep