Υστερα από 6.009 μέρες...

Η επιστροφή του Γιώργου Φωτάκη στη δεύτερη κατηγορία της Ελλάδας, ύστερα από 6.009 μέρες.

[googlead][/googlead]

Την προηγούμενη φορά που ο Γιώργος Φωτάκης αγωνίστηκε (στην Ελλάδα) σε παιχνίδι επιπέδου Football League το πρωτάθλημα ονομαζόταν Β' Εθνική και ο συμπαίκτης του στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα Γιώργος Μουστακόπουλος δεν είχε σβήσει ακόμη τον αριθμό 3 στη γενέθλια τούρτα του...

Ηταν 19 Μαΐου 2001, όταν με τη φανέλα του Αιγάλεω πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη 3-4 επί του Πανελευσινιακού σε μία σεζόν που το "Σίτι" προβιβάστηκε στα "σαλόνια". Σε εκείνη την  αναμέτρηση ο Φωτάκης δεν είχε συμπληρώσει ακόμη τα 20 χρόνια του.

Εκτοτε παρήλθαν 6.009 μέρες για να συμμετάσχει πάλι σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας στην Ελλάδα (με τη Σανλιούρφασπορ έπαιξε στη Β' Τουρκίας το 2013-14).

Επανεμφανίστηκε στη νικηφόρα πρεμιέρα της Παναχαϊκής επί των Τρικάλων (2-0) στις 30 Οκτωβρίου 2017. Μία μέρα μετά τα 36α γενέθλια του και έχοντας ως συμπαίκτη τον 19χρονο Μουστακόπουλο, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο 16χρονος Νίκος Μασούρας.

Στο μεσοδιάστημα ο Φωτάκης μέτρησε 323 συμμετοχές και 24 γκολ σε Α' Εθνική/Super League με Αιγάλεω, Λάρισα, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Πανθρακικό.

Στη Β' Εθνική έφτασε πλέον τα 34 παιχνίδια (έχει και 3 γκολ) και συνεχίζει...

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep